Huis Tuin

Huis Tuin

Eenvoudig onderhoud Planten in Florida

Een verscheidenheid van weinig onderhoud planten zijn geschikt voor Florida. Een gemakkelijk onderhoud plant heeft weinig ziekten en plagen problemen en lage eisen kunstmest . Dit betekent dat de planten regelmatig snoeien niet nodig , het water geven of besproeien om gezond te blijven . Onderhoudsvriendelijke planten voor Florida moeten ook worden aangepast aan , of op zijn minst tolereren , arme zand , alkalische en kalksteen gebaseerde gronden . Amaryllis
Amaryllis groeit goed in Florida .

Amaryllis bollen kunnen worden gekocht bij een tuin aanbod op te slaan en zijn weinig onderhoud planten perfect voor Florida. De fabriek produceert trompetvormige bloemen in een verscheidenheid van kleuren , zoals roze , rood , wit , geel en magenta . Amaryllis bollen moeten worden geplant van oktober tot eind april . Grotere bollen zullen meer bloemen te produceren.

Plant de bollen ongeveer acht weken voordat u wilt dat ze bloeien. Wanneer de bladeren beginnen te geel , dat is meestal rond de val , snijd de bladeren tot ongeveer twee centimeter boven de bol . De lamp kan worden verwijderd om opnieuw gebruikt volgend jaar . Bollen op een koele , donkere plaats worden bewaard gedurende ten minste zes weken .
Zonnebloemen
zonnebloemen zijn gemakkelijk te kweken in Florida .

ander onderhoudsarme plant die goed groeit in Florida is de zonnebloem. Zonnebloemen zijn eenjarige , en er zijn veel verschillende soorten . Deze planten zijn snel groeiende en hebben brede gele bloemhoofdjes met een bruin centrum .

Volgens Netto website van de Gardener's , zonnebloemen wijzen altijd hun bloemen naar de opkomende zon in het oosten . Miniatuur zonnebloemen maken grote randen of randen in bloementuinen . Voor een goede productie van zonnebloemen , zorg ervoor om goede bodem drainage hebben .
Scarlet Milkweed

Scarlet Lygaeus is een groenblijvende vaste plant die wordt vaak geteeld als een jaarlijks . De bladeren zijn lang , smal en ongeveer vijf centimeter in lengte. Deze plant wordt ongeveer 3-4 meter hoog , en de geproduceerde bloemen zijn oranje en rood . De fabriek zal continu bloeien van de lente tot de herfst. Scarlet milkweed vereist volle zon tot gedeeltelijke schaduw en water nodig heeft wanneer de bodem droog aanvoelt is .
Witte Begonia
Witte begonia's zijn veelzijdige planten.

Begonia's zijn er in vele soorten, maten en rassen. Witte begonia's zijn vaste planten die worden geteeld voor hun bladeren en kleurrijke bloemen . De meeste begonia's zijn veelzijdig omdat ze binnen kunnen worden geteeld , in opknoping manden of in de grond. Deze plant houdt van vocht en kan de volle zon en vochtige grond tolereren . Witte begonia's doen het niet goed bij koud weer . De bloeiende bloemen zijn alleenstaand en wit van kleur .

Soorten Leyland Cypress

Leyland cypres ( Cupressocyparis leylandii ) is een snel groeiende groenblijvende , zo veel als 3 tot 4 meter per jaar. De boom past zich goed zelfs arme bodems en bereikt een volwassen hoogte van 50 meter of meer . Leyland cypres heeft een dichte piramidale vorm en licht afhangende takken met fijne , gevederde bladeren van zachte , puntige bladeren . Leyland cipres kan op de gewenste hoogte worde

Meer dan ooit