Huis Tuin

Huis Tuin

Aromatische bloeiende struiken

Geurige geuren en lichte bloemen kunt uw landschap te verbeteren door het aantrekken van zachte dieren zoals vogels en vlinders . Om uw zintuigen te prikkelen , overwegen planten van bepaalde soorten struiken rond uw huis . Breng een citrusgeur door het planten van oranje thee olijf struiken , of kolibries aan te trekken met een ' Pink Delight ' vlinderstruik . Deze aromatische , geurige struiken - evenals anderen - zijn ook groenblijvend , zodat u ze kunt genieten het hele jaar door . Florida Anijs

De anijs Florida heeft roze en rood - paarse bloemen in de zomer. Deze bloemrijke struiken gemakkelijk aan te trekken vogels, met hun open en uitnodigend bloemblaadjes. Groeien tot 10 meter hoog , de anijs Florida groeit het best in schaduwrijke gebieden in zeer vochtige grond . Plaats Florida anijs planten als achtergrond bloemen in uw tuin of onder een vensterbank . Deze planten zijn het meest winterhard in Amerikaanse ministerie van Landbouw zones 7 tot en met 10 , in het bijzonder bij toediening organisch plantaardig voedsel in het voorjaar , late zomer of vroege herfst.
Orange Tea Olive

Produce - citrus geparfumeerde geuren in uw tuin met oranje thee olijf struiken . Deze grote struiken kunnen 20 meter hoog en 8 meter te bereiken in de breedte wanneer ze groeien in goed gedraineerde grond met volledige gedeeltelijke zon. Wilson Bros Nursery raadt trimmen hen tot 8 meter hoog en planten ze in de buurt van ramen. Oranje thee olijf struiken bloeien in de herfst en het late voorjaar met heldere oranje - gele bloemen . Voed ze met biologische plantaardige voedsel direct na de bloei. Oranje thee olijf struiken gedijen het beste in USDA zones 7 tot en met 10 .
" Pink Delight" Vlinder Bush

" Pink Delight " is een vlinderstruik die produceert overkoepelende , roze bloei . De clusters kan oplopen tot 15 centimeter in lengte en zijn aantrekkelijk voor vlinders en kolibries . Als u niet deze plant trimmen , kan het tot 12 meter hoog . " Pink Delight" struiken groeien snel, dus ze water maar een keer per week of twee . Ze groeien het best in USDA zones 5 tot en met 9 wanneer geplant in gewijzigde klei of goed gedraineerde grond . Feed met slow-release korrels in het voorjaar en zo nodig tijdens de zomer .
Winter Daphne

Winter Daphne struiken geven een diep - geurende parfum in de late winter , direct na het bloei. De bloemen beginnen als kegelvormige , rood -violet bloemblaadjes die ontrollen in roze en witte bloemblaadjes . Winter Daphne struiken groeien tot 4 meter in hoogte en breedte , dus ze zijn perfect als klein grens struiken voor grotere heggen of langs de wandeling manier . Ze gedijen het beste in USDA zones 7 tot en met 9 , hoeft het water slechts een keer per twee weken. Bemesten met struik meststof na de lente bloeien .

Hoe te verzamelen Grass Seed

verzamelen Hand zaad uit volwassen planten is een manier om een soort van gras verspreiden . Grootschalige operaties op gras boerderijen benutten complex zware machines om zaad van hele gebieden van gras snel te verzamelen, maar deze methode is niet realistisch of rendabel voor persoonlijke activiteiten, waarbij huiseigenaren willen een kleine hoeveelheid zaad te delen met vrienden of verspreid na

Meer dan ooit