Huis Tuin

Huis Tuin

De beste tijd om Seed Kentucky Bluegrass

gedijt in koud weer en vochtige grond , veldbeemdgras ( Poa pratensis ) groeit goed in koele zomer regio . Wortelgroei ophoudt zodra de bodem de temperatuur boven de 80 graden Fahrenheit . Zaaien in de late zomer , zodat het gras om een gezond wortelstelsel te ontwikkelen. Time Frame

Seeding met Kentucky bluegrass wordt best uitgevoerd van half augustus tot half september , maar zeker voor 15 oktober , volgens Jimmy C. Henning en Howell N. Wheaton van de Universiteit van Missouri .
Seeding Beoordeel

Breng 20 tot 60 pond. van kleine Kentucky bluegrass zaad per hectare , of 2 tot 3 pond. per 1000 vierkante meter . Gebruik schone zaad , wat betekent dat het vrij is van ongewenste gras en onkruid soorten zaden en puin .
Nazorg

Houd de grond gelijkmatig vochtig , het toepassen van 1 centimeter water te regenval vullen als dat nodig is. Ook niet maaien het gras tot het ten minste 2 cm hoog , maar voordat het 3 centimeter lang bereikt. Gebruik slow-release stikstofkunstmest te lichtvaardig planten te handhaven door de eerste herfst en winter .

Hoe te Uproot Yucca

Hoofdzakelijk gebruikt als sier groen in parktuin , yucca is droogte - winterhard en gemakkelijk te kweken. Maar dat gemak van groei betekent ook yucca kan moeilijk te verwijderen , volgens de Universiteit van Illinois Uitbreiding website. Als zelfs een klein stukje van de yucca plantenresten , nieuwe scheuten blijven groeien op die plek . Wanneer u uw yuccaplant , zowel voor permanente verwijderi

Meer dan ooit