Huis Tuin

Huis Tuin

Zal graszaad groeien als ik strooi het op de top van de Dirt

Simply beregening graszaad op de top van het vuil bed is niet de ideale zaaien methode . Als het gaat om gazons , haast maakt afval , en uw inspanning om een gazon in de tijd voor dat de zomer cookout zal averechts werken. Sommige zaden ontkiemen ondanks harde behandeling , maar het zaaien van uw gazon juist voorkomt maanden van bemesten, zweten en vloeken over een worstelende , gazon onkruid besmet . Je hebt een dikke , gezonde gazon perfect voor die Dag van de Arbeid barbecueën . Kiemkracht
Zware regenval kan ook storen delicate wortels.

Graszaad vereist direct contact met de bodem om goed te ontkiemen . Deze firma contact omringt het zaad met de nodige vocht en laat een sterke wortelontwikkeling . Terwijl zaad op het oppervlak van de bodem kunnen ontkiemen , de onvriendelijke omstandigheden verstikken de kiemkracht , het verspillen van uw investering . Zon en wind ook zowel het vuil en de slecht gewortelde zaailing drogen. In feite , pre - emergent herbiciden functioneren op deze manier. Het herbicide chemische barrière voorkomt wortelgroei en de gedehydrateerde zaailing vergaat .
Seeding Procedures

Kentucky bluegrass , zwenkgras en andere cool- seizoen grassen groeien goed in de herfst temperaturen. Deze zelfde koele temperaturen halt toeroepen warm - seizoen onkruid zoals crabgrass , waardoor uw zaad tijd om vast te stellen zonder de concurrentie . Gebruik een roterende of daling spreider om de helft van het graszaad zaaien van noord naar zuid , en de tweede helft zijn van toepassing van oost naar west . Rake in het zaad licht tot een diepte van 1/4 inch , en gebruik een gazon roller stevig drukken het zaad in de bodem.
Grondbewerker
Don ' t werk modderige bodems , omdat dit zorgt voor een grote , harde kluiten .

De dikste , lushest gazons beginnen lang voordat het zaad de grond raakt . Het corrigeren van de bodem problemen voordat zaaien is veel gemakkelijker en effectiever dan een poging om je weg te bevruchten uit een arme gazon bed . Test uw bodem , voeg ontbrekende voedingsstoffen en op te nemen leeftijd compost of ander organisch materiaal in de klei of zandgrond . Werken de nodige wijzigingen in de eerste 4 tot 6 centimeter van het bed , en het water goed te regelen .
Na het planten

Houd de gezaaide bed vochtig , zelfs als betekent licht bestrooien bed 3 tot 5 keer per dag . Graszaad vocht nodig om te ontkiemen , en droge beddingen doden opkomende zaailingen . Als de zaailingen groeien , verhogen de hoeveelheid water en het aantal gietbeurten verminderen , weken de groeiende wortelzone . Licht bemesten het gazon zes tot acht weken na het ontkiemen .

Kan I Lay Centipede Sod in oktober

? Afkomstig uit Midden- en Zuid-China , duizendpoot gras ( Eremochloa ophiuroides ) langzaam verspreidt zich door horizontale stengels genoemd uitlopers , uiteindelijk het creëren van een fijne textuur tapijt van appel - groene bladen . Een warm - seizoen grasmat , het greens en groeit alleen tijdens de warmste maanden van het jaar . Het is niet tolerant van koude winters en daarom voornamelijk ge

Meer dan ooit