Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Beplanting >> Content

How to Get Grass om te groeien in een gazon dat Mostly Weeds

Terwijl de meeste huiseigenaren liever werf projecten op te starten in het voorjaar , volgens de Universiteit van Minnesota in Morris , de beste tijd om het gras te groeien op een grasveld dat is meestal onkruid is in de herfst . In het voorjaar , zal alles wat je doet om de grasgroei te stimuleren ook de groei van onkruid te moedigen . Je hebt een veel gemakkelijkere tijd van het verschuiven van de balans in het voordeel het gras , tussen half augustus en half september te hebben. Dit is wanneer onkruid zijn het minst actief , maar het weer is nog steeds mild genoeg om een ​​nieuw gazon te ondersteunen . Wat je nodig hebt
breedspectrum herbicide
Troffel Heb Rake
Hand helmstok
Sprinkler
Graszaad Gazon roller
Toon meer instructies < br >
1

Dood het onkruid groeit momenteel in het gazon . De eenvoudigste manier om onkruid te doden in een zwaar besmette gazon is om ze te spuiten met een breed-spectrum gazon herbicide . Volg de instructies van de fabrikant voor toepassings mogelijkheden en bedragen . Herbiciden, die zijn uitgerust met slang einde sproeiers zijn het gemakkelijkst te slaan op de hele gazon. Gebruik een hand-held spuitfles voor spot behandelingen . Zorg dat er geen nieuwe groei gedurende ten minste twee weken voordat u naar de volgende stap. Kopen van 2

al het dode plantenmateriaal van het gazon , met wortel en al verwijderen . Verwijder ook eventuele stenen of ander plantaardig materiaal of puin terwijl u werkt.

Draai 3 de bodem u van plan om zode of zaad tot een diepte van 2 tot 4 centimeter , met een heavy metal - tined tuinhark of met de hand helmstok . Hark de grond glad .
4

Water het gazon met ongeveer 2 cm water en laat het gazon te regelen voor drie dagen . Vul eventuele lage plekken met commerciële bovengrond en laat het gazon te regelen voor drie dagen .
5

Rake het oppervlak van de bodem glad. Spread graszaad met een uitzending of daling spreader tegen het tarief aanbevolen voor de grassoorten je groeit . Tarieven en bedragen zijn meestal vermeld op de achterkant van de tas .

Loop
6 over de graszaad of rol een leeg grasveld roller overheen om goed zaad - tot - grond contact.
< br > 7

Water het gazon met een sprinklerinstallatie of fijne spray uit een slang aan de bovenkant 2 cm van de bodem vochtig te houden totdat het gras bereikt 2-3 cm in hoogte .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1002005544.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.