Huis Tuin

Huis Tuin

Kieming van Bahia Grass Seeds

Bahia gras , een warm - seizoen turf , is de grasmat van de keuze voor weiden en langs de weg planten in het zuidoosten. Meest geteelde in de warmere regio's is de "Argentijnse " ras , terwijl " Pensacola " gedijt in de koelere gebieden van het Zuiden. De " Tifton 9" Pensacola ras wordt gekozen door veeboeren en huiseigenaren die een snelle kieming willen . Het maakt niet uit welk ras van bahia graszaad u kiest om te groeien , als het geplant in de zomer , op zoek naar het ontkiemen binnen 10 tot 30 dagen , afhankelijk van het lokale klimaat en andere groeiomstandigheden . Voorbereiding van de planten gebied

Duidelijk uit vuil in de beplanting gebied . Dit omvat onkruid , stenen en oude wortels . Het is zeer belangrijk om het gebied van onkruid ontdoen , als bahia gras zaailingen niet kunnen concurreren met andere vegetatie voor vocht en voedingsstoffen in de bodem . Als je een grote onkruid besmetting , moet u mogelijk verschillende herbicide toepassingen gelden . Na het verwijderen van het puin en het toevoegen van bodemverbeteraars , dat alles moet worden gedaan is de installatie van een irrigatiesysteem en een eindcijfer --- bij een 2 - procent helling afstand van het huis .
Soil

Zorg voor een bodemonderzoek uit uw provincie landbouwvoorlichting kantoor. De tests zijn goedkoop --- gratis in sommige landen --- en de informatie die verkregen is van onschatbare waarde . De uitbreiding agent zal samen met u bepalen welke wijzigingen toe te voegen aan de bodem om ervoor te zorgen dat uw bahia grasveld krijgt uit om een gezonde start . Enkele veel voorkomende wijzigingen omvatten kalk, fosfor en stikstof . Het kan nodig zijn tot wijziging van de bodem met zand of compost te ontdoen van drainage problemen. Drie tot 6 kubieke meter organisch wijzigingen per 1000 vierkante meter grasveld zijn over het algemeen voldoende , volgens grasmat specialisten met de Universiteit van Florida . Merk op dat sommige staten , zoals Florida , mandaat een limiet op de hoeveelheid stikstof huiseigenaren mogen gelden voor de bodem.
Zaai Bahia Graszaad

Als algemene vuistregel , 5 tot 10 pond. van bahia graszaad per 1000 vierkante meter van de grond zal een weelderige , dichte gazon bieden . De aanbevolen snelheid voor grasland is 10 tot 25 pond. per acre . Verspreid bahia graszaad hand op kleine gebieden , en gebruik een breedstrooier voor grotere gazons . Vermijd de verleiding om meer dan de aanbevolen hoeveelheid zaad te verspreiden. Te veel zaad veroorzaakt concurrentie tussen de zaden en onregelmatige kieming. Na het verspreiden van de zaden , lopen een hark over het gebied om bedek de zaden met grond .
Zorg tijdens Kiemkracht

Het belangrijkste aspect van bahia gras kieming is irrigatie . Onmiddellijk nadat u de zaden hebt geplant , moeten ze worden besproeid met een lichte nevel om te voorkomen dat het wegwassen . Als er geen regen voorspeld, water de zaden vaak genoeg om te voorkomen dat ze uitdrogen. Tijdens warme periodes , moet u wellicht meerdere malen per dag water te geven. Houd huisdieren en mensen uit het gebied tot de bahia gras is gevestigd.

Hoe te Plant Sod Gras Over Boomstronk grindings

Na bomen worden gekapt , het slijpsel van de stronk laten lelijke plekken op het erf van de huiseigenaar . Het toepassen van nieuwe gras aan de patches via sodding maakt een snelle oprichting van het gazon over de grindings , maar blijkt het vaak moeilijk om nieuwe planten in de loop der sterfbed van een boom te ondersteunen . Microben in de grond vermenigvuldigen om het hout ontleden en snel zuig

Meer dan ooit