Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Lawn Ornamenten >> Content

Hoe te Paint Cement Outdoor Beeldjes

Outdoor gebieden kan grillig , magische plaatsen met de toevoeging van cement geschilderd beeldjes geworden . Verf nieuwe figuurtjes of verf je bestaande cijfers voor een splash van kleur . Behandel het oppervlak van de beelden , zoals een verf - door - nummer project voor gemakkelijke toepassing . Enkele kleuren met een vleugje metallic of antieke accenten, kan nadere invulling geven aan de cijfers bochten en vorm. Plaats uw ingevulde cijfers als singles of in groepen voor toegevoegde rente . Wat je
mild schoonmaakmiddel en scrub borstel
tape Painter's en marker
Cement /metselwerk primer verhuur Patio of outdoor verf nodig
Penselen van verschillende afmetingen
Drop doek
hogedrukreiniger ( optioneel )
Toon Meer instructies
1

Begin met een schone beeldje . Hogedrukreiniger het standbeeld voor een snelle reiniging en verwijderen afschilferende verf , olie, was en vuil . Schrobben met een beetje bleekmiddel en water voor algen of mos te verwijderen en laten drogen voor meerdere dagen.

Plaats 2 het standbeeld op een doek .
3

Verf het beeldje met een cement -of metselwerk primer. Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor toepassing en droogtijden .
4

Onderzoek het standbeeld en beslissen welke kleur (en ) zullen worden toegepast en waar . Gebruik schilderstape en een marker om de kleurvlakken label voor meerdere kleuren verf .
5

Verf het beeldje met patio verf of verf ontworpen voor buiten gebruik .
6

Seal het beeldje met een cement sealer om te voorkomen dat schilferen , fading en schade door het weer .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1002046654.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.