Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Lawn Ornamenten >> Content

Entry Hole Maat voor Vogelhuisjes

Vogels liever huizen die de grootte van de holte van de natuurlijke nestplaatsen na te bootsen . De meesten leven in een huis met een ingang en compartiment . Het is belangrijk dat de ingang van het huis slechts groot genoeg om toegang tot de juiste vogel mogelijk te maken . Belang
Vogelhuisjes bieden beschutting en bescherming.

De diameter van de ingang gat moet worden afgestemd op het soort vogel aangetrokken . De ingang moet worden ingesteld ruim boven het midden van het compartiment aan eieren en baby's te beschermen tegen roofdieren en slecht weer.
Chickadees
Tiny Chickadees hebben een kleinere ingang.

Chickadees hebben een 1 en 1/8-inch diameter ingang gat naar hun huis . De mees vogelhuisje moet 6-15 voet worden geplaatst van de grond .
Wrens , Spechten, Boomklevers en mezen
Valse spechten hebben een grotere opening dan kleinere soorten .

Een beetje groter in hun fysieke grootte , Mezen , Boomklevers , Valse spechten en Kleine Winterkoninkjes gebruiken nestkastjes met 1 en 1/4-inch openingen . Boomklever en Kleine Wren nestkastjes worden opgehangen in de 6 tot 10 meter , de mees huis 6 tot 15 meter hoog en de valse Woodpecker tussen 6 en 20 meter hoog .
Bluebirds , slikt, en meer Winterkoninkjes en spechten
Bluebirds en sommige Winterkoninkjes liever een huis dichter bij de grond .

Bluebirds , Zwaluwen , Hairy Spechten, en Carolina Winterkoninkjes vereisen een vogelhuisje met een 1 en 1/2-inch ingang . Bluebird en Carolina Wren huizen moeten worden opgehangen 5-10 meter boven de grond . Zwaluwen liever een hoogte van 10 tot 15 meter boven de grond en de Harige Specht heeft een vogelhuisje geplaatst 12-20 meter hoog .
Flickers en vliegenvangers

Red-headed Woodpeckers en Crested Vliegenvangers nest in nestkastjes met 2 - inch entree gaten . Hun huizen kunnen geplaatst worden tot 20 meter boven de grond . De Flicker zal een thuis te maken in een vogelhuisje met een 2 en 1/2-inch ingang , op dezelfde wijze geplaatst om de Red-headed Specht .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1002046599.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.