Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Lawn Ornamenten >> Content

Handgemaakte Kunst van de Werf

Doe-het -zelf- goeroes kunnen gazon decor aan te pakken zonder de aankoop van dure , in massa geproduceerde gazon ornamenten. Handgemaakte yard art personaliseert een gazon of tuin , laat de maker bepalen welke kleuren, materialen en looks het beste werken met hun erf algehele stijl .
Soorten

Er zijn vele soorten van werf kunst , want alles artistieke die buitenshuis wordt gezet valt onder deze naam : Standbeelden , nestkastjes , schermen , tuinkabouters , mozaïeken zijn slechts een paar voorbeelden . Handgemaakte werf kunst kan functioneel of puur decoratief zijn. Terwijl tuinbeelden dienen slechts als sierstukken , bijvoorbeeld , decoratieve vogelhuisjes zijn zowel functioneel en aantrekkelijk .
Materialen

Homemade werf kunst kan worden rond vervaardigd uit materialen die gemakkelijk beschikbaar het huis of bij de plaatselijke winkels . Sommige vogelhuizen , bijvoorbeeld gemaakt uit zachte kalebassen die gereinigd , geboord en gelakt . Idealiter materialen voor werf kunst zijn weerbestendig en robuust genoeg is om de seizoenen van uw klimaat te weerstaan ​​.
Cost

Sinds de maker heeft een keuze over welke materialen te gebruiken, kan handgemaakte werf kunst aanzienlijk goedkoper dan de winkel gekocht kunst. De kostprijs is meestal beperkt tot materialen en tijd van de maker .
Voordelen

Het grootste voordeel van het maken van uw eigen tuin kunst is de mogelijkheid om elk stuk passen binnen het maken algehele uitstraling van een tuin . Het hebben van een consistente motief gedurende een werf stolt de sfeer die het oproept , zoals grillige of elegant. Hand vervaardigen yard kunst om een ​​bepaald motief zorgt ervoor dat de stemming uit over de hele werf wordt uitgevoerd .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1002046185.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.