Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Lawn Ornamenten >> Content

Hoeveel water moet ik in mijn Birdbath

? Vogels kijken is een ontspannen , plezierige hobby voor veel mensen . Terwijl sommige vogelaars nemen excursies in het wild op zoek naar vogels , het is niet nodig als je veel soorten kunnen observeren in uw eigen achtertuin . Opknoping vogelvoeders op uw eigendom te trekken wilde vogels , en birdbaths spelen een belangrijke rol als het gaat om het maken van uw tuin een wenselijke plek voor vogels om te landen . Diepte van het water

Het kan gevaarlijk zijn voor kleine vogels te wagen in het water te diep is voor hen . Birding expert Diane Porter van Birdwatching.com beveelt ondiepe birdbaths met zacht glooiende randen , zodat vogels kunnen beginnen aan de buitenrand en Wade hun weg naar binnen Porter beveelt ook het maken van het diepste punt van uw vogelbad niet meer dan 3 centimeter . Als uw vogelbad is vrij diep , plaats een paar stenen in het centrum voor vogels om op te staan ​​. Wanneer u uw vogelbad reinigen, de stenen ook.
Bewegend Water

vogels worden aangetrokken door bewegend water , of het nu gaat druipen , spuiten , kabbelend, stromend of borrelende . Indien mogelijk , het opzetten van een vogelbad met een circulatiepomp om beweging te creëren . Volg de instructies van de fabrikant voor hoeveel water te gebruiken, omdat de meeste fonteinen hebben een minimum waterniveau dat moet worden gehandhaafd wanneer de pomp wordt ingeschakeld. Als u niet beschikt over een circulatiepomp , het opzetten van een nog vogelbad en houd het vol met vers en schoon water . Zelfs als het water heeft geen beweging , zullen de vogels worden aangetrokken en waarderen met een plek om te baden , af te koelen en een drankje .
Plaatsing
< p > nadenken over waar u graag uw vogelbad plaatsen. Porter beveelt het plaatsen van een onder minstens een paar laaghangende takken , omdat de vogels dan snel te ontsnappen . Een vogel met natte veren niet in staat zijn op de vlucht snel te nemen , maar kan hop op overhangende takken te ontsnappen . Indien mogelijk, plaats het vogelbad binnen het bereik van een slang , dus het zal handig zijn voor u in te vullen en schoon te maken .
Textuur

Porter raadt achtertuin vogelaars gebruiken birdbaths dat een enigszins ruwe textuur van de bodem hebben . Volgens Porter , vogels graag veilig in hun voet voelen , dus birdbaths gemaakt van gladde , geglazuurde keramische zijn niet de beste keuze . Beton en hars hebben meestal een lichte ruwheid die stevig staat voor vogels biedt .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1002046120.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.