Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Lawn Ornamenten >> Content

Marmer Ovaal Grave Monumenten

Grave monumenten zijn gebruikt voor duizenden jaren te herdenken en vereeuwigen de herinneringen aan dierbaren . In vroeger tijden , mensen gebruikt natuurlijke materialen die in de omgeving beschikbaar waren om grafmonumenten te bouwen . Tegenwoordig is de markt biedt meer mogelijkheden van het materiaal , die variëren in duurzaamheid. Marmer is een populair materiaal en ovaal is een populaire vorm voor grafmonumenten en deze zijn vanwege de prachtige uitstraling wanneer het marmer materiaal en ovaal van vorm zijn gecombineerd . Echter, om dit te bereiken , bepaalde factoren worden overwogen. Grootte

Bepaal het monument afmeting gebaseerd op de begrafenis overeenkomst die u op de begraafplaats gekocht. De meeste begraafplaatsen zijn onderverdeeld in secties met bijzondere begraafplaats toewijzing voor bepaalde groepen, zoals militairen en verpleegkundigen . Elke sectie heeft een specifieke maat eis , afhankelijk van het aantal gekochte graven . Idealiter moet monumenten in een sectie identieke ruimte maten om de esthetiek handhaven . Zorg ervoor dat het snijden en de grootte eisen worden gevolgd , vooral omdat je de ovale vorm , die een specifieke eis in termen van omvang en snijden heeft gekozen hebt.
Elementen van het ontwerp
< p> In aanvulling op de ovale vorm , moet u beslissen of u een klassieke of gewone grafsteen of een die rechtop marker zou willen . Het monument met een rechte marker zal duurder zijn dan de typische grafsteen omdat het een bredere basis zal vereisen .
Marmer en Kleur

U don ' t bereiken stijl alleen maar omdat je hebt gekozen om de ovale vorm te gebruiken. Het type en de kleur spelen ook een belangrijke rol in het bereiken van een stijl . Marmer wordt geleverd in een grote verscheidenheid van soorten en kleuren . Bianco is het klassieke wit marmer die je vaak ziet in marmer ambachtelijke winkels . Bardiglio is het grijs marmer verkregen uit Italië . Statuario is licht doorschijnend en Arabescato en Calacatta lijken een patroon wit marmer. Zodra je over wat kleur en type hebben besloten , kunt u marmer monument fabrikanten vragen om u te helpen bij de opbouw van de structuur .
Marble Finish

Wanneer je al weet wat voor soort marmer u wilt gebruiken , moet u het monument afwerking kiezen . U kunt ervoor kiezen om een reflecterende afwerking door middel van polijsten , die de natuurlijke marmer patroon zal verbeteren . Als je van een grove afwerking , moet u kiezen rots toonhoogte . Dit zal het monument een ruwe steen afwerking en stoere look geven .
Carving en Beeldhouwkunst

Sommige mensen verkiezen om een gesneden ontwerp of beeld te plaatsen op de marmeren ovale grafmonumenten van hun dierbaren . U kunt ook kiezen om platte snijwerk gezandstraald ontwerpen hebben . Dit zijn drie - dimensionale houtsnijwerk gemaakt met schaduw en diepte . Aan de andere kant , sculptuur brengt veel gegevens met de hand gemaakt met behulp van beitels .
Monument Belettering

De gebruikelijke monument opschrift wordt gezandstraald , en de letters zijn gegraveerd van een mal bovenop een vlakke ondergrond . Dit wordt gedaan met behulp van een snijmachine dubbele geschetste brieven te produceren . Bij de beslissing over welk lettertype en grootte te gebruiken , zou het best zijn om grote serifs kiezen voor goede schaduw effecten.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1002046094.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.