Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een vogelhuisje van gerecycled materialen

Wilt u een vogelhuisje te bouwen met je kinderen , heb je niet nodig om dure hout kopen. In plaats daarvan kunt u recyclebare gevonden rond het huis , zoals een gebruikte halve liter melkpak gebruiken . De kinderen kunnen het vogelhuisje zelf te bouwen zonder het hanteren van gevaarlijk gereedschap . Het project zal ook hen in staat stellen om het vogelhuisje te versieren met behulp van niet - giftige verf . Wat je
Melk karton nodig , half liter
Mes
Tempera verf
Penseel
Helder waterdicht glazuur
Single perforator
Twine
Meer tonen instructies
1

Spoel een halve liter formaat melkpak , en laat het dan volledig 30 minuten drogen . kopen van 2

Maak een gat in de zijkant van de melk karton , positioneren het gat zodat het ongeveer twee tot drie centimeter boven de onderkant van de doos.

Verf
3 de buitenkant van het melkpak met behulp van kleurrijke tempera verf . Wees creatief . U kunt de doos schilderen met een enkele kleur , of u kunt een foto of ontwerp verf gebruik van meerdere kleuren verf . Laat de verf drogen gedurende 30 minuten.
4

Voeg een duidelijke waterdichte glazuur over de geschilderde doos. Dit zal het papier waterdicht te maken en voorkomt dat de tempera verf van het wassen af in de regen . Laat het glazuur drogen gedurende 30 minuten.
5

Sla een gat uit de bovenkant van de doos vogelhuisje met behulp van een perforator , rijg een 12 - inch stuk touw door het gat . Bind het touw in een lus . Gebruik de lus om het vogelhuisje op te hangen op een boomtak .

Yard Decor Ideeën

Een keurig onderhouden tuin is bijna altijd aantrekkelijk , maar sommige goed geplaatste decor items kan fleuren nog verder . Werfdecor kan uitgebreid en kostbaar zijn , maar het hoeft niet zo te zijn . Sommige inrichting is heel goedkoop en zeer effectief. Kies seizoensgebonden of permanente decoraties en geef uw tuin zijn eigen persoonlijkheid . Vlaggen Vlaggen zijn enkele van de meest goedkop

Meer dan ooit