Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Lawn Ornamenten >>

Hoe je Grote Cement Stepping Stones Zorg

decoratieve stapstenen zijn duur om te kopen en zelfs kits om ze te laten zijn kostbaar . Met behulp van gevonden voorwerpen of vormen , samen met uw eigen mortel of cement mengsel bezuinigingen kost aanzienlijk . Thuis aanbod winkels hebben het poedervormig materiaal wordt gebruikt om cement te maken , en een vijf - of zes - pond zak zullen verschillende grote stapstenen maken . Zodra u het vertrouwen in de wetenschap alle stappen om het project te voltooien , zult u in staat om uw eigen paden te creëren om vrienden uit te nodigen om uw deur . Wat je
Grote zak van stortklaar cement of mortel
1 vijf - liter emmer
Water
Vloeistof kopje meten
1 blikje plantaardige olie spray of kuip vaseline nodig
grote schimmel ( s) of grote plastic bloempot , water- opvangbak of grote plastic bak deksel
Ambacht stok
Optioneel :
decoratieve stenen, kralen , glas of keramische stukken en tegels

Toon meer instructies
1

Spray plantaardige olie voor het coaten van de binnenkant van de tijdelijke mal , of vaseline in een dunne laag . Hierdoor kan het cement vrij uit de vorm na het droog is . Wegwerp vormen worden eenvoudig afgepeld de gedroogde cement in stukken , zonder de noodzaak voor olie .
2

Place decoratieve materialen op de bodem van de vorm , indien dit het oppervlak van de tijdelijke geworden . Knip een stuk van het contact vinyl lijm te passen . Plaats het sticky - side - up in de mal . Stel de decoraties ondersteboven op dat . Dit voorkomt dat ze storend wanneer het cement of mortel spooned inch De decoraties op het oppervlak wanneer de steen wordt uit de matrijs verwijderd .

Breng decoraties op het oppervlak terwijl het cement nog drogen , maar nadat het is set- up goed . Indien de versieringen te snel worden toegepast , zullen ze zinken in het cement . Indien de versieringen doen zinken in de cement , ophalen , spoel en droog ze voor het opnieuw aanbrengen .

Meng 3 het cement of mortel in de vijf liter emmer , zoals aangegeven op de zak . Gebruik een maatbeker om de bedragen correct te krijgen. Een deel mix 4 delen water is de standaardsamenstelling als er geen instructies . Voeg meer water toe als het mengsel te dik is . Maak een consistentie van dikke brownie beslag . Roer goed om zeker te zijn al het materiaal nat is en er zijn geen resterende brokken droge mix .
4

Verdeel het mengsel in de mal voorzichtig , een lepel op een moment . Vermijd te gieten in , omdat dit zorgt voor luchtbellen , die scheuren na het cement droogt veroorzaken . Voeg het mengsel tot het cement is ongeveer twee centimeter dik ; het krimpt als het droogt . Tik op de zijkanten van de mal om luchtbellen te verwijderen wanneer deze vol is . Indien mogelijk , pak de gevulde vorm een centimeter of twee en zet het op een vlakke ondergrond een paar keer om te helpen verwijderen resterende luchtbellen. Strijk de bovenkant van de mal met behulp van een ambachtelijke stok . Beweeg de mal op dit punt ; kraken is opgemerkt optreden wanneer schimmels tijdens het opzetten ervan worden verplaatst .
5

Laat het mengsel drogen voordat u het materiaal van de schimmel te verwijderen . Deze zal ten minste 36 uur , afhankelijk van de dikte van het mengsel en het gebruikte materiaal om het cement te maken . Volg de aanwijzingen op de zak van de mix die u gebruikt.

De gedroogde springplank zal komen wanneer de mal wordt omgedraaid . Tik de bodem van de vorm met een hamer als het materiaal moeilijk loslaten . Gebruik indien nodig een oude boter mes te wrikken de mal uit het cement .

Hoe maak je een viskwekerij Vijver aanmaken

Een boerderij vijver is een vrij kleine man-made lichaam van water, vaak gebruikt om vis in de handel te brengen. Het toevoegen van een boerderij vijver aan uw woning kunt u vis te vangen zonder huis te verlaten , en als je zelf een commerciële viskwekerij , zal een extra vijver kunt u uw voorraad te vergroten . Beroep doet de hulp van professionals tijdens de bouw wordt aanbevolen , omdat het zwa

Meer dan ooit