Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Lawn Ornamenten >> Content

Hoe te Terra - Cotta Vogelbadjes Zorg

Bird baden voldoen aan een natuurlijke behoefte om wilde vogels te trekken. Het geeft de vogels een plek om te drinken en zich te reinigen. Winkel koopt vogel baden zijn duur en je bent beperkt tot de winkel voorraad bij de hand . Het maken van uw eigen vogel bad van terra - cotta bloempotten is minder duur en geeft je uiteindelijke creatieve controle over het uiterlijk van uw vogel bad . Wat je
Schuurpapier
Acryl verf
16 - inch terra cotta bloempot
14 - inch terra cotta bloempot
12 -inch terra cotta bloempot
20 Need - inch terra cotta bloempot schotel
Plumber's kalefateren
Toon meer instructies
1

Zand de buitenkant en binnenkant van alle terra - cotta stukken om ruwe randen te verwijderen . Reinig het oppervlak van de terra - cotta onder stromend water en laat ze goed drogen . Kopen van 2

Verf de oppervlakken van de potten met acryl verf . Verf ze effen kleuren of uw eigen ontwerp, naar gelang uw voorkeur . Laat de verf drogen.

Plaats
3 de 16 - inch terra cotta pot ondersteboven op uw werkblad . Plaats de 14 - inch terracotta pot omgekeerd op de 16 - inch pot. Solliciteer kalefateren loodgieter rond de binnenkant lip van de 14 - inch pot aan het veilig om de grotere pot . Plaats de 12 - inch pot bovenop de 14 - inch potten op dezelfde wijze . Solliciteer kalefateren loodgieter rond de binnenkant lip waar de twee potten ontmoeten .

Plaats
4 van de 20 - inch terra cotta schotel , goede kant naar boven , op de top van de terra cotta bloempot stack . Solliciteer kalefateren loodgieter rond de onderkant van de 12 - inch pan en druk het tegen de schotel om het te beveiligen . Laat kalefateren de loodgieter volledig drogen .
5

Smeer de buitenkant en de binnenkant van de vogel bad met behulp van een op water gebaseerde polyurethaan sealer . Laat de sealer volledig drogen .

Plaats
6 de vogel bad in uw tuin . Water toe te voegen aan de schotel.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1002046040.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.