Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Lawn Ornamenten >> Content

Hoe maak je een boomstronk Goedkoop & Cover Prachtig

De resterende stomp van een zieke boom kan resulteren in een lelijke functie in uw tuin . Hoewel u kunt ervoor kiezen om geheel graven de stomp , met behulp van de stomp als een gazon decoratie is over het algemeen een stuk goedkoper en veel minder tijdrovend . Het bespaart u ook van het hebben om de stomp halen uit uw tuin , die omslachtig en duur zijn . Wat je nodig hebt
bodembedekkers
Siergrassen
Axe Heb Boor
Bodem
Bloempotten
Zware schuurpapier
Stone birthbath bassin
Stenen beelden Uitsnede stukken
Waterdicht vinyl tafelkleed
Chainsaw
Verf
Penseel
Toon meer instructies
1

Plant bodembedekker die zal opgroeien en rond de stomp . Kijk voor loof dat de lente bloemen kenmerkt . U kunt ook de stomp te verhullen door het planten van hoge siergrassen omheen . Kopen van 2

Gebruik de stomp als een plantenbak of platform voor bloempotten . Maak een planter met behulp van een bijl uit te hollen de stomp . Boor een gat in de bodem van de stomp voor drainage voor het vullen met geschikte grond . Als je het gebruikt als een plaats om bloempotten , zand de top van de stomp met zware schuurpapier om een gladde, vlakke ondergrond te creëren huisvesten . Gebruik een of twee grote bloempotten of een aantal kleine bloempotten aan oppervlakte van de stomp te vullen .

Plaats 3 het bekken deel van een stenen vogelbad op de top van de stomp . Gebruik schuurpapier om een vlak oppervlak te creëren indien nodig, vóór het plaatsen van de stenen bad op de stomp . U kunt ook de stomp met stenen beelden , zoals een zittende Boeddha , of andere sculptuur stukken gemaakt van drijfhout en andere natuurlijke elementen .
4

Bedek de stomp met een waterdichte vinyl tafelkleed te gebruiken als een kleine tuintafel . Schuur de stomp als nodig is om een glad oppervlak te creëren .
5

Snij de stronk naar beneden met een kettingzaag om te zetten in een decoratieve opstap . Verf de stomp in de gewenste kleuren , patronen of ontwerpen van een kleurrijke tuin accent te creëren.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1002005221.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.