Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de MTD Drive Belt 754 - 0241A Installeer

MTD zitmaaiers dat een 35 1/4-inch riem nodig benutten onderdeelnummer 754 - 0241A , dat is de band die het aggregaat aandrijft . De riem die het maaidek drijft is een V - groef riem die rijdt langs diverse katrollen gemonteerd op de motor en maaidek . Inspecteer de maaier riem voor de start van uw maaiseizoen en kijk voor scheuren en houtrot . Als u enige schade opmerkt , vervang de gordels onmiddellijk om te voorkomen dat het breken van in het midden van een maaisessie . Wat je nodig hebt
Doppenset
Lente puller
Toon meer instructies
1

Rij met je MTD op vaste grond , zet het uit en trek de handrem aan . De bougiekabel te verwijderen om te voorkomen dat de maaier komen op terwijl u werkt op. Kopen van 2

Toon alle drie montagebeugels voor het maaidek aan de rechter-, linker -en voorzijde van het maaidek . Verwijder de hex -head bouten die de beugels op zijn plaats houden met een doppenset .
3

voren Til de stoel van de bestuurder om de batterij te vinden . Koppel de accu kabels met een stopcontact en trek de batterij uit de accubak . Plaats de batterij aan de kant .
4

Verwijder de bout die de trans - as poelie houdt op de trans as met een socket . U kunt de schijf gemakkelijk kunt vinden door naar beneden te kijken maar het gat in de accubak .
5

Koppel de ankerbout veer gemonteerd aan de linkerzijde van het maaidek met een veer trekker . Wanneer u de veer los te koppelen , spanning op de riem los .
6

Haal de riem van de trans - as poelie en verwijder de riem van het maaidek. Indien nodig, maak een schema van de riem routing voordat u het verwijdert .

Plaats
7 de nieuwe riem op de poelie systeem op het maaidek en leg dan de gordel op de trans - as poelie .

8

Sluit de ankerbout lente en draai vervolgens de bout van de trans - as poelie .
9

Plaats de batterij in de accubak en sluit de accukabels .

10

de montagebeugels op het maaidek Sluit aan de onderkant van de MTD trekker .
11

de bougiekabel Sluit op de bougie .


Hoe maak je een Gravely Mower Problemen

Gravely maakt een reeks van grasmaaiers, die essentieel zijn voor uw gazon zorg bewijzen wanneer goed werkt . Helaas kan een aantal gemeenschappelijke maaier problemen invloed hebben op uw Gravely maaier en resulteren in haar onvermogen om te beginnen en goed te werken . Gelukkig kunt u uw Gravely maaier vast te stellen en het terug naar een werkende staat , zelfs als je geen ervaring hebt met gra

Meer dan ooit