Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Grasmaaiers >> Content

Hoe verander ik de olie in mijn Quantum 4 Paardenkracht Briggs & Stratton grasmaaier

De Briggs en ​​Stratton Quantum motor is een verticale as viertakt grasmaaier voeding in staat om het aantal dienstjaren. Onderhoud zijn weinig en simpele instrumenten en procedures zijn alles wat nodig is om de motor in goede conditie te houden . Fabrikant aanbevolen reparatie centra bieden dit onderhoud , maar u kunt tijd en geld besparen door het uitvoeren van deze eenvoudige taak op uw eigen. Wat je
3/8-inch ratelsleutel
6 - inch uitbreiding Need for 3/8-inch ratelsleutel
Ondiepe opvangbak
Rags of papieren handdoeken
Show meer instructies
1

Start de motor en laat deze op te warmen voor een paar minuten om de afvoer proces helpen . Sloot de maaier uit en maak de omgeving van de olievuldop en de dop te voorkomen dat er vuil in het carter . Kopen van 2

Verwijder de bougiekabel van de bougie en bevestig deze aan de motorblok uit de buurt van de bougie . Plaats de opvangbak naast de maaier , in de buurt van de olie vulopening .

Leg
3 de maaier op zijn kant tegenover het luchtfilter , met de olie vulopening direct boven de opvangbak . Reinig de omgeving van de motor carter plug onder het maaidek . Verwijder de stekker met een 3/8-inch ratel en uitbreiding .
4

Vervang het carter aftapplug nadat de olie stopt aftappen . Zet de maaier rechtop , en vul het carter met olie . Vervang de olie- vuldop , en het herstel van de bougiekabel aansluiting.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1002045869.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.