Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Grasmaaiers >>

John Deere S2546 Steering Link Installatie

De " Scotts Special Edition " John Deere S2546 werd geproduceerd van 1998 tot 2001 in Greenville , Tennessee . De S2546 werd aangedreven door een Briggs en ​​Stratton twee -cilinder , 25 - pk motor met een 44,2 kubieke inch verplaatsing . De S2546 is voorzien van een stuurstang , ook wel een spoorstang . De link is verbonden met de stuurinrichting aan de voorzijde stuurinrichting , op de as . De besturing verbinding kan worden gebogen of gebroken . De installatie vereist het werken onder de maaier , en mag alleen worden uitgevoerd door iemand met voorafgaande mechanische ervaring . Wat je
ROLKRIK
Need 2 assteunen
Link slepen
Link slepen hardware ( 2 bevestigingsmoeren , 2 ringen , 1 splitpen ) op Tangen
Show meer instructies
1

Til de voorzijde van de maaier met behulp van een krik . Plaats assteunen onder het chassis aan beide zijden van de maaier , net achterwaarts van de vooras en stuurinrichting . Stel het stuurwiel recht op de maaier , ongeacht welke manier de banden worden geconfronteerd . Bevestigen van de stuurstang kunt u de banden af te stemmen op het stuurwiel . Kopen van 2

terug Beweeg je lichaam , zodat u toegang tot de onderkant van de stuuras , waar het steekt door de bodem chassis dek . U ziet de stuurinrichting butted tegen de bodem versnellingen op de stuuras ( halfronde waaiervormig gedeelte ) . Bevestig de " L "-vormige uiteinde van de stuurstang omhoog door de uitbreiding aan de rechterkant van het stuurhuis . Installeer een wasmachine op de uitstekende stuurstang tip, installeer dan een moer tijdelijk met je vingers .
3

Draai de naar voren gerichte uiteinde van de stuurstang naar links , totdat het lijnen met de trekstang arm montagegat . Gebruik een tang indien nodig. De trekstang arm montage gat is aan de rechterkant van de maaier , gewoon naar binnen van het voorwiel . Druk de stuurstang naar beneden door de stuurarm als je het gat uitgelijnd.
4

Draai de moer op de stuurstang aan de stuurinrichting uitbreiding , met een steeksleutel . Draai de moer zodat het knus , draai dan de moer 1/2-turn verder om de vereiste 20 voet - pond van het koppel te benaderen.
5

Moer aan de stuurstang op de stropdas staaf arm met een steeksleutel . Draai de moer aan totdat deze goed vastzit , draai dan de moer 1/2-turn verder . Plaats een nieuwe splitpen door de stuurstang aan de voorkant, en buig de splitpen op zijn plaats met een tang .
6

Controleer uw koppel aan beide uiteinden van de stuurstang met de steeksleutel . Controleer de stuurinrichting extensie moer aan de bovenkant van de aandrijfas , om ervoor te zorgen dat deze wordt vastgedraaid . Controleer beide stuurkogels om ervoor te zorgen dat ze ook aangescherpt . De trekstang is een stuk dat zich uitstrekt van net achter de stuurstang aan de rechterkant , op dezelfde plek aan de linkerkant van de maaier . Alle hardware moet worden aangescherpt tot ongeveer 20 voet - pond.

Welke maat Bladen voor een Cub Cadet 2000 Series 2206

? Cub Cadet zitmaaiers zijn vervaardigd door MTD sinds de jaren 1990 . Cub Cadets geproduceerd door MTD zijn er in twee categorieën. De 1000-serie zijn kleine , lichte zitmaaiers . De 2000 Series - waarvan de 2206 is opgenomen - zijn groter en kunnen maaien grotere gebieden in dezelfde tijd als de kleinere machines . De 2206 - , die vanaf 2011 worden niet langer verdeeld - is verkrijgbaar met drie

Meer dan ooit