Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Grasmaaiers >> Content

Hoe te verwijderen Het maaidek op een Scotts S2046 Lawn Tractor

Bij het wijzigen van gordels op uw grasmaaier of het gebruik van uw maaier een kleine rommeltjes trailer rond de werf te slepen , is het soms noodzakelijk om het maaidek te verwijderen . Nemen van het dek af geeft u volledige toegang tot het dek riem of de messen. Het verwijderen van het maaidek op een Scotts S2046 nodig de stekker uit de controle- armen en voorzijde verstelarmen . In tegenstelling tot veel maaidekken , is het noodzakelijk om de spanning te verwijderen uit de maaidekriem voordat u deze uit de mower.Things je nodig hebt: Pagina 2 van 2 inch BY4 - inch platen ten minste 4 meter lang
Punttang
Toon Meer instructies
1

Park de Scotts S2046 op een vlakke ondergrond . Schakel de parkeerrem in , schakel de maaier aftakas hendel en zet de motor af . Trek de contactsleutel uit de maaier .

Trek Pagina 2 het dek lift omhoog om het dek te verhogen tot de hoogste stand. Plaats twee 2 -inch met 4 -inch platen onder het maaidek . De platen dienen lang genoeg te breiden voorbij beide zijden van het dek . Plaats een bord onder de voorkant van het dek , en de resterende bord onder de achterkant van het dek . Duw het dek lift naar beneden om het dek te verlagen. De besturen helpen om wat speling te creëren in de verbanden .

Zoek Goedkope 3 de aandrijfriem poelie onder de voorkant van de Scotts S2046 nabij het linker voorwiel . Trek aan de riem zaagblad met een hand , en rol de riem van de poelie met uw vrije hand . De band zaagblad is de schuine balk rond de band en maakt verbinding met de poelie montageplaat .
4

Verwijder de splitpen waarmee de maaier riemspanner aan de montageflens van de aandrijving arm op de maaier dek met een paar van de naald neus tang . Trek de pin uit zodra je de splitpen te verwijderen , en langzaam los van de trekstang . Het maaidek riem zal nu speling .
5

Haak de splitpennen aansluiten van de maaier voor armen aan de voorzijde van de maaier met de punttang . Verwijder de armen van de voorkant van het maaidek . Als u het verwijderen van het dek naar de maaier rijden zonder het dek , verwijder de voorste stelmoeren van de voorkant armen en slaan de armen met het maaidek.

Take 6 van de splitpennen op de achterplaat wapens aan het maaidek met de punttang . De achterste armen zijn de armen die omhoog en omlaag het dek . Zodra de splitpennen zijn uit, duw de borgpennen naar de achtertuin armen los .
7

Zet het dek hendel aan de achterzijde armen te verhogen . Ga naar de rechterkant van de maaier en schuif het maaidek onder de Scotts S2046 .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1002045630.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.