Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Grasmaaiers >> Content

Hoe maak je een John Deere Sabre Deck Install

Sabre is een late model serie John Deere residentiële zitmaaiers ontworpen voor het maaidek moet worden verwijderd en opnieuw geïnstalleerd voor gebruik als dat nodig is. In John Deere spraakgebruik , de Sabre -serie is noncurrent apparatuur , maar de lijn wordt nog steeds ondersteund door het bedrijf en product informatie voor alle modellen is nog steeds beschikbaar op de website van het bedrijf . U kunt installeren en verwijderen van het maaidek met de hand, zonder de noodzaak voor gereedschap , maar houten blok stutten nodig zijn om te helpen de verbindingen , en het gemak van de release, tussen het chassis van de trekker en de maaier dek . Wat je nodig hebt
Wood lift blokken
Toon meer instructies
1

de zitmaaier op een vlakke ondergrond en druk de hendel in de hoogste , verhoogde positie . < br > Pagina 2

Schuif de Sabra maaidek onder de verhoogde trekker en plaats de hendel omlaag om de trekker dichter bij het ​​maaidek zakken .

positie 3 het maaien dek onder de tractor , zodat de achterste ontwerp armen vallen tussen de hefarmen en de gids staven aan elke kant van de trekker .
4

Til het maaidek op elk van de vier hoeken met houten blokken , zodat dat het in contact komt met de tractor.
5

het dek verplaatsen als nodig is om het ontwerp speldgaten van het dek op het achterpaneel ontwerp beugels met de gaten op de trekker framebeugel uitlijnen . De ontwerp- pinnen zijn lange , dunne stalen staven met een L - bocht aan elk uiteinde. De beugels zijn kleine stukjes staal , gelast aan de trekker en maaidek frames die uitsteken in een hoek van 90 graden , met een klein gaatje geboord door hen dat de haak van het ontwerp pin accepteert .
6

Schuif een achterste ontwerp pin door de uitgelijnde gaten van het maaidek ontwerp arm door het gat op de uitstekende trekker framebeugel . Rijg de vergrendeling splitpen in de richting van het centrum van de trekker . Herhaal dit aan beide zijden van de trekker .
7

Slip een verende borgpen door het einde van elk ontwerp pin om de verbinding op zijn plaats te vergrendelen . Deze zijn zilver en lijken korter en sterker bobby pinnen met een iets grotere opening aan het einde oog.
8

Haak de L - vormige gebogen kop van de lange en magere dek ontwerp arm rond de buitenkant gat van de gelaste as beugel voorzijde . Herhaal dit aan beide zijden van de trekker .
9

Til de voorkant van het maaidek met een extra blok , indien nodig, en haak de L - gebogen kop van de voorste ontwerp stangen door de gaten op de voorste beugel op het maaidek . Slip een platte ring op elke verbinding en sluit elk door uitglijden de verende pin horizontaal door het gat in de punt van de ontwerp- staaf .
10

de linkerkant van de riemaandrijving op de Schakel maaidek door naar beneden en weg van de poelie trekken . Loop de aandrijfriem door de gids en op de motor poelie . Duw de riemaandrijving back-up en in de richting van de schijf totdat deze vastklikt .
11

Til de trekstang en lijn de opstaande metalen stomp omhoog door de onderkant van de maaier mes aandrijfarm . Bevestig de twee stukken met een platte ring en dan nog een verende pin, die eruit ziet als een oversized bobby - pin, horizontaal door het kleine gaatje aan het uiteinde van de opstaande metalen stomp.
12

Raise het maaidek op de trekker onderstel door te drukken op de hendel slot op de trekker en het trekken van de maai- hendel op het maaidek zijn hoge positie , tegelijkertijd .
13

Verwijder de houten blokken van onder de maaidek. Controleer of alle riemen zitten in hun katrol dalen en het niveau van de maaier voor gebruik .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1002045621.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.