Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de Idler Lente Fix op een Zero- Turn Mower

Zero -turn zitmaaiers werken met een zero draaicirkel , snijden zo dicht bij bomen en andere obstakels die weinig follow - up trimmen is vereist. De meeste kunnen een volledige 180 graden draaien zonder achterlating van enig ongesneden gras. Alle zero-turn maaiers zijn achterwielaandrijving . De wielen worden onafhankelijk aangedreven door een hydrostatische transmissie en besturing wordt geregeld door een paar joysticks die de snelheid van elk wiel te regelen . Modellen zoals de Toro Commercial Z Master -serie gebruiken een aandrijfriem naar de twin blades in het maaidek te bedienen . De riem wordt gespannen door een veer aangedreven arm . Riemslip veroorzaakt door onvoldoende spanning kan het gevolg zijn van een zwakke leegloper voorjaar . Wat je
1/2-inch ratel rijden
Toon meer instructies nodig
1

Schakel de Power Take Off hendel , verplaats dan de joysticks in de neutrale vergrendelde stand en trek de parkeerrem .

Zet 2 de motor uit en verwijder de sleutel . Laat alle bewegende onderdelen tot stilstand voordat u verder gaat .

Verlaag 3 het maaidek aan de 3 -inch hoogte .
4

Verwijder de riem deksel bovenop het maaidek door het verhogen van de vergrendeling en het deksel naar voren te schuiven .
5

Zoek de 1/2-inch ratel vierkante gat in de veerbelaste aangedreven arm . Plaats een 1/2-inch ratel rijden in het gat en draai de beweegbare arm met de klok mee om het station te riem te ontspannen .
6

Zet de aandrijfriem van de belangrijkste mes katrollen . Draai de moer waarmee de band een lijst van leirolarm schijf los en verwijder de riem .
7

Haak het ene uiteinde van het rondsel veer van de gegroefde bout tussen het blad katrollen en het andere uiteinde van het bevestigingspunt op de achterkant van het rondsel arm .
8

Installeer een nieuwe spanrol voorjaar door het inhaken van een kant over de gegroefde bout , dan haken de andere uiteinde aan het bevestigingspunt op de achterkant van het rondsel arm .

9

Installeer de riem op de belangrijkste mes katrollen . Draai het rondsel arm rechtsom met de ratel rijden en zet de riem over de spanrol .
10

Laat de lente tot de beweegbare arm weer in de normale positie te trekken , zodat de aangedreven arm spant de aandrijfriem . Installeer de riem gids op de spanrol .
11

Schuif de riem deksel weer op zijn plaats . Druk op de vergrendeling omlaag om te vergrendelen .

Hoe de Riemen van een MTD Grasmaaier wijzigen

Uw MTD zelfrijdende push maaier heeft een kleine aandrijfriem dat de transmissie hecht aan de hoofdas katrol onder de maaier gemonteerd . Wanneer u zich de Zelfrijdend hendel op het handvat van de maaier , hij in de transmissie en dwingt de maaier om vooruit te komen . De band heeft een spanschroef te zorgen voor aanpassing als de gordel strekt . Echter , uiteindelijk , de schroef loopt uit reizen

Meer dan ooit