Huis Tuin

Huis Tuin

Wat Vervangingsmessen Ga op mijn Cub Cadet Rider

? Cub Cadet produceert verschillende soorten gazon en de tuin apparatuur, waaronder zitmaaiers en tuintractoren . Het bedrijf produceerde de eerste zero -turn - radius zitmaaier en was de eerste om de stok stuurinrichting vervangen door een stuurwiel . Modellen variëren per grootte van de motor en snijden straal , die kan variëren van 42 centimeter tot meer dan 50 centimeter . Vervangende messen voor Cub Cadets zijn over het algemeen beschikbaar waar de machines worden verkocht via postorder en online . Elk model heeft specifieke onderdeelnummers voor vervanging messen. Series 1000 Modellen

Cub Cadet Series 1000 rijdende grasmaaier vervangende bladen hebben een deel nummers die beginnen meestal met 742 en eindigen met een deel van het modelnummer . Bijvoorbeeld , LT1045 en LT1046 zitmaaiers vereisen onderdelen genummerd 742-04015 en 742-04016 , respectievelijk . De LT1050 , echter , neemt onderdeelnummer 742-04068 . Deze maaier heeft een 50 - inch dek en vereist drie vervangende bladen , terwijl de anderen hoeft alleen maar twee bladen . Neem het model en het serienummer met u de vervanging messen kopen om zeker te zijn dat u de juiste blad te krijgen .
Series 2000 Modellen

Cub Cadet 2000 serie rijdt tuin tractoren maaidekken die variëren van 42 inch tot 54 inch. De 2145LE , een 54 - inch model , heeft een zware triple blade snijsysteem . Het nummer van deze bladen is 742-3019 of 759-3825 . De 42 - inch - cut Cub Cadet 2000 serie maaier heeft twee bladen en neemt deel nummer 742-3018 of onderdeelnummer 759-3830 . Om messen te bestellen of kopen ze uit de winkel, zorg ervoor dat u het model -en serienummer van de grasmaaier te verstrekken , in geval nieuwer model bladen los .
Zero - Turn Radius zitmaaiers

Hoewel Cub Cadet produceert verschillende RZT zero -turn - radius zitmaaiers , de Z -Force 44 en Z -Force 50 gebruiken de 748-3020 of 948-3020 vervanging messen. Neem contact op met uw lokale leverancier van onderdelen of service center te zorgen dat de vervangende bladen zijn gelabeld als verenigbaar met het gazon model maaier u bezit.
Tips en verkopen waarschuwingen

Als u heb de handleiding er niet voor uw grasmaaier , Cub Cadet biedt gratis downloads op haar website. U zult zowel het modelnummer en het serienummer nodig om de eigenaar manual.Before verwijderen van de bladen voor vervanging, ontkoppel de bougiekabels en ze met de massa tegen de motor en verwijder de contactsleutel om te voorkomen dat per ongeluk de motor start.On haar website , Cub Cadet stelt dat u alleen OEM messen moet gebruiken . OEM betekent original equipment manufacturer . Vervangende messen gemaakt door andere bedrijven voor gebruik in Cub Cadet zitmaaiers zijn beschikbaar , maar of ze te gebruiken is een beslissing die alleen jij kunt maken .

Hoe de drive los te koppelen op een Bolens Huskee

De Bolens Huskee is een farm tractor vervaardigd door MTD Products . Als je niet gewend bent aan de exploitatie van een grasmaaier , werken de Bolens Huskee kan een beetje wennen . De rem -en koppelingspedaal te combineren op een voetpedaal . Te starten of de zitmaaier verschuiven naar een voorwaartse versnelling , moet volledig in te drukken de rem /koppeling . Ook moet u in de koppeling duwen om

Meer dan ooit