Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >> Content

Mocht u Bemest uw gazon When It's Nat of droog

? Goed gazon zorg vereist een goede maaien , voldoende irrigatie, onkruidbestrijding en regelmatige bemesting . Het verlaten van het gemaaide gras op uw gazon na het maaien vermindert de hoeveelheid kunstmest nodig . Bemesten op een regelmatig schema zal helpen gras milieu te weerstaan ​​en te groeien dik , met een goede kleur en een sterk wortelgestel . Het bepalen van een goede bemesting schema en of te bevruchten wanneer het gras nat of droog is zal helpen uw gazon te kijken zijn best . Over gazonbemesting

Grass wordt de nodige hoeveelheden stikstof , fosfor en kalium . Een bodemonderzoek zal de percentages van deze componenten die uw gras moet geven . Uw provincie landbouwvoorlichting dienst kan uw grond te testen en u adviseren over de beste soort meststof voor uw gazon . Vallen bemesting profiteert gazons meer dan de lente -systemen, wat warmte en droogte tolerantie te verhogen en betere wortelstelsel . Spring toepassingen helpen om gras te planten te versterken voor het komende groeiseizoen . Solliciteer meststof om uw gazon op acht - tot 10 - weekse intervallen , en alleen van toepassing wanneer de bladeren droog is .
Chemische meststoffen

Huiseigenaren kunnen kiezen uit een breed scala aan commerciële chemische gazonmeststoffen . Deze worden gelabeld met drie cijfers voor de hoeveelheden stikstof , fosfor en kalium in de formule , die als N , P en K percentages . Stikstof is de belangrijkste component in gazon meststof , waardoor gras zijn groene kleur en hulp bij koolhydraatsynthese voor energie en groei . De fosfor in de mest helpt fotosynthese , ademhaling van de plant en de energie-overdracht en opslag. Het kalium meststof helpt planten om voedsel te metaboliseren en regelt wateropname .
Organische meststoffen

meeste gazonmeststoffen organisch zijn gemaakt van dierlijke mest of plantaardige producten . Deze producten kunnen variërende hoeveelheden stikstof , fosfor en kalium bevatten , dus je moet zorgvuldig onderzoek om het juiste type meststof voor uw gazon bepalen . Koemest , kippenmest , vis pellets , sojameel , kelp maaltijd en katoenzaadmeel zijn slechts enkele van de verbindingen die als gazonmeststoffen biologisch. Deze organische meststoffen om voedingsstoffen langzaam in de bodem en ook het verbeteren van de toestand van de bodem , met inbegrip van populaties van regenwormen en microbiële activiteit .
Fertilizer Problemen

Teveel stikstof kan veroorzaken 'branden' van gras planten . Voorkomen dat het branden van uw gazon door het volgen van uw gazon bemesting schema en het niet toepassen van quick-release stikstof producten. Gebruik een slow - release meststof om aanbranden te voorkomen . Organische meststoffen geven hun voedingsstoffen langzamer en hebben minder kans op verbranding van plantaardige structuren veroorzaken .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1002045161.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.