Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >> Content

De beste underground Lawn Sprinklers

Underground sprinklers geef uw gazon een nette uitstraling , terwijl het nemen van de rompslomp van het besproeien van uw gras. Er is een grote verscheidenheid van sprinklers beschikbaar en elk heeft zijn eigen voordelen . Inzicht in de verschillende soorten sprinklers en hoe ze functioneren zal u helpen een weloverwogen beslissing over wat sprinklerkoppen zijn het beste voor uw gazon te maken. Rotary Heads

Roterende koppen , of gear- drive, sproeiers , spuit een enkele stroom van water en draai heen en weer om uw gras te dekken . Deze sprinklers zijn de meest complexe , als een reeks kleine tandwielen binnen de sprinkler gebruik waterdruk het hoofd te bewegen . Roterende koppen zijn vooral nuttig voor het afdekken van gebieden die struiken of hagen omvatten , als het water bogen hoger dan voor andere vormen van aanplantingen moeten zijn.
Pop - up Sproeiers

pop - up sproeiers zijn de meest voorkomende vorm van residentiële sprinkler . Deze sprinklers gebruiken waterdruk om een klein aanbod buis 2 centimeter te verhogen tot 6 centimeter boven de grond . Wanneer de nozzles worden blootgesteld , ze spuiten water in een vooraf gedefinieerd patroon dat varieert van 20 graden tot 360 graden . Sommige pop - up sproeiers zijn volledig instelbaar , met inbegrip van de worp afstand van het water . Pop - up sproeiers zijn gemaakt van plastic , maar sommige modellen bevatten metalheads die helpen bij het ​​mondstuk te beschermen tegen schade .
Impact Heads

Impact sprinklers ook gebruiken waterdruk om een mondstuk te tillen uit de grond . Impact hoofden gebruiken een sterke waterstraal een peddel die de sprinkler gaat duwen. Deze flessen zijn de meest krachtige van de ondergrondse sprinklers en zijn zeer geschikt voor het afdekken van grote oppervlakken . Impact hoofden worden het meest gebruikt op voetbalvelden , grote grasvelden en golfbanen , omdat zij betrekking hebben zoveel ruimte .
Vierkante Nozzles

plein nozzles zijn een relatief nieuw product dat vervangt de traditionele ronde pop - up sproeiers . Vierkante sproeiers spuiten water in een rechthoek patroon in plaats van een cirkel of gedeeltelijke cirkel . Deze sproeiers zijn ontworpen voor gebieden van gras die zitten in rechthoekige vormen , zoals tussen de stoep en de straat of oprit . Deze sproeiers zijn ontworpen om water te besparen door niet te sproeien het gazon . Installeren vierkante nozzles vereist eraf te draaien regelmatig pop - up kop en schroeven op de nieuwe spuitmond .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1002045075.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.