Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >> Content

Hoe maak je een grasveld met Solid Probes Belucht

luchten uw gazon is een essentieel onderdeel van de reguliere gazon onderhoud . Beluchting maakt gaten in de bodem om het water dieper sijpelen in de bodem , noodzakelijk voor het bereiken van de diepere graswortels . Er zijn twee soorten beluchting u kunt kiezen. Plug beluchting is een methode die stekkers van de bodem trekt uit het gazon naar de mogelijkheden voor het water te creëren . De andere werkwijze omvat vaste pieken die het grondoppervlak dringen . Elk proces moet minstens een keer per jaar te worden uitgevoerd om de bodem in een toestand te bewaren, zodat het vocht uit regen en gazonsproeiers de bovenste lagen van de bodem dringen . Wat je nodig hebt
tuinhark Gazon vlaggen
Beluchtingstoestel
Toon meer instructies
1

Koop of huur een vaste sonde beluchter van een hardware of thuis verbetering stopcontact. U kunt kiezen uit aangedreven beluchters of degenen die hechten aan uw grasmaaier of andere gazon onderhoud apparatuur . Kopen van 2

Water het gazon twee dagen voordat u van plan om te beluchten . Het gazon moet vochtig genoeg om de pieken van de beluchter gemakkelijk te graven in de grond zijn.

Rake 3 het gazon met een tuin hark op de dag die u kiest te beluchten . Verwijder stenen en andere harde puin van het gazon , zodat de beluchter niet beschadigen of belemmeren uw vooruitgang tijdens het beluchten .
4

gazon Plaats vlaggen of andere betekenaars op de locatie van sprinklerkoppen of grote collecties van de boom wortels . De borden tonen u de gebieden die u moet vermijden terwijl je de beluchter uitvoeren .
5

Bevestig de beluchter op het gazon apparatuur ( indien nodig) en begin in een hoek van het gazon . Duw de beluchter langs een rechte lijn naar het einde van het gazon . Maak een bocht op de rand van het gazon zonder over de harde grond voorbij de rand van het gazon . Herhaal het pad in de tegenovergestelde richting , iets overlappend uw eerste pas om ervoor te zorgen alle gazons zijn gedekt .
6

Herhaal de passen over het gazon in de tegenovergestelde richting . Als u eerst belucht van oost naar west , gaan over het gazon weer in paden naar het noorden naar het zuiden .
7

Water het gazon licht onmiddellijk na de beluchting.
< br >

From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1002045025.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.