Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >>

Instructies voor de AOC Monitor

Een AOC externe computer monitor fungeert als de interface naar een aangesloten computer toren of PC . Een monitor wordt aangesloten op de computer met de meegeleverde kabel en wordt gevoed via een elektrische kabel die wordt aangesloten op een gewone stopcontact . Eenmaal geïnstalleerd, kan het beeldscherm worden aangepast aan uw behoeften. Je zou kunnen vragen over hoe het aansluiten van en het aanpassen van de monitor hebben . Met een paar eenvoudige stappen , kan de installatie snel zijn. Instructies
1

Plaats het onderste segment van de standaard plat op een vlakke ondergrond en laat de monitor op de halte van de stand totdat deze vastklikt . Houd de onderkant van de monitor en buig de monitor naar achteren tussen de 5 tot 20 graden , zodat u de monitor full-on bij het zitten in de voorkant van het te kunnen zien . Kopen van 2

Steek het netsnoer stevig in de " AC " terminal op de linker benedenhoek van het AOC rug. Steek de fronten einde van het netsnoer in een stopcontact stekkerdoos of stopcontact .
3

Steek de 15 - pins D-sub kabel in de " analoge " aansluiting op de rechter benedenhoek van het AOC rug. Schroef de twee schroeven naast de klok mee totdat de kabel wordt vastgezet op de terminal. Steek het andere uiteinde van de kabel in de D-sub- poort van de computer en draai de schroeven op zijn plaats .
4

Plaats de optionele 24 - pins DVI- kabel in de " DVI " -poort op de onderste terug van het AOC . Schroef de twee schroeven zijde in de aansluiting totdat de verbinding beveiligd is . Schroef het andere uiteinde van de kabel aan DVI-poort van de computer .
5

Druk op de "Power " knop aan de rechter onderkant van het voorpaneel te schakelen op de AOC . Het lampje gaat branden in de rechter benedenhoek van het voorpaneel .
6

Druk op de "Menu " knop aan de rechter onderkant van het AOC om het bedieningspaneel van de monitor . Druk op de knop omhoog of omlaag , gelegen op de rechter benedenhoek van het voorpaneel , een OSD-instelling , zoals " Helderheid" of " Contrast ". Druk op de omhoog of omlaag knop om de geselecteerde OSD- instelling aan te passen naar uw wens. Gebruik de toetsen omhoog en omlaag om de optie "Exit" om de instellingen op te slaan en het venster te selecteren . Selecteren en alle OSD- instellingen aan te passen totdat de monitor is ingesteld naar uw wens.
7

Druk op de " Power" -knop de AOC monitor uit te schakelen , terwijl de "Menu " knop ingedrukt om de instellingen te vergrendelen . Draai het AOC weer aan om het te gebruiken . Om verdere aanpassingen , drukt u op en houd de " Menu" knop terwijl de monitor uit en zet de monitor weer aan om de instellingen te ontgrendelen .

Hoe maak je een Muddy Patch Naast de oprit Reparatie

Startpagina landschappen hebben een lichte groen en bloeit in het voorjaar , zomer en herfst , en ze vereisen consistente wieden en water geven voor planten. De winter is vaak een ander verhaal , hoewel, met zware regenval of sneeuwstormen . Werven en landschappen met een hoge en lage plekken presenteren een nieuwe reeks van problemen in de winter regent , met staande plassen en modder gaten . Te

Meer dan ooit