Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >> Content

Hoe groot van een pomp heb ik nodig voor een Yard Pond

? Een tuin vijver is een mooi accent aan elke outdoor leefruimte. Schoon water, gezonde vissen en prachtige waterpartijen kunt u de meest mogelijke plezier uit uw tuin vijver. Het kiezen van de juiste maat pomp voor uw vijver is een van de noodzakelijke elementen om uw vijver op zoek zijn best . Doel

Een vijver pomp houdt het water in uw vijver bewegen te helpen bevorderen van een gezond ecosysteem in uw vijver . Het kiezen van de juiste maat pomp is van vitaal belang , als een pomp die te klein is niet water naar behoren zullen circuleren en zal leiden tot stagnatie . Een pomp die te groot is kan het water te brengen te veel voor de vis .
Formule

De pomp die u kiest moet volledig de hoeveelheid water circuleren in uw vijver een keer elke 1-2 uur . Bijvoorbeeld , als je een vijver die is 3000 liter , de pomp die u kiest moet geschikt zijn om water te laten circuleren met een snelheid van 1.500 tot 3.000 liter per uur .
Overwegingen

De precieze omvang van vijverpomp die u nodig hebt , hangt af van welke soorten waterpartijen je hebt. Een vijver zonder water functies , zoals fonteinen , heeft behoefte aan een kleiner pomp dan een vijver van vergelijkbare grootte met waterpartijen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1002044836.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.