Huis Tuin

Huis Tuin

Low Pressure Sprinklers

Het gebruik van automatische sprinklers op uw gazon is een goede manier om consistente water te leveren waar het het meest nodig is . Terwijl alle sprinklers rekenen op een minimale hoeveelheid water druk om goed te functioneren , zijn drip sprinklers speciaal ontworpen om te werken met behulp van lage druk . Deze sproeiers kunnen ook helpen water te besparen door minder volume dan andere sprinklers door rechtstreekse toezending van water naar de wortels van de planten in uw tuin . Drip Lines Explained

druppelirrigatie lijnen gebruik maken van kleine 1/4-inch plastic buizen om water rechtstreeks te leveren aan de wortels van planten . Deze systemen vereisen zeer weinig waterdruk of het volume goed waterplanten . Drip lijnen kunnen worden retrofit op bestaande sprinklerkoppen of geïnstalleerd als een standalone irrigatiesysteem. Drip lijnen vereisen het gebruik van een drukregelaar om ervoor te zorgen de lijnen zijn niet overladen met water. U kunt ook micro sprinklers hechten aan het einde van de lijnen, die weinig waterdruk om water sproeien over afstanden van maximaal 10 meter nodig .
Reguleren Flow

Omdat druppelleidingen direct uit te voeren naar de basis van planten , wordt water niet verspild sproeien bladeren of stengels . Drip sprinklers gebruiken ook minder water per minuut dan de standaard sprinklers . Terwijl een standaard sprinkler kan uitwerpen tot 5 liter water per uur , kan druppelen lijnen worden gespecificeerd te druppelen zo weinig als 1/2 liter per uur . Het vermogen om water volume grenzen te stellen dat je bepaalde druppelen lijnen kopen om tegemoet te komen aan specifieke soorten planten . Planten die minder water nodig hebben kunnen low-flow hoofden terwijl water-minnende planten sprinklerkoppen die tot pour tot 2 liter per uur kunnen hebben .
Installatie

druppelen sprinklers installeren op een bestaande sproeierhoofd vereist dat u de oude sprinkler en riser verwijderen , installeren van een groter riser en schroef op een adapter die maximaal 12 druppelen lijnen bevat . Deze lijnen worden vervolgens rechtstreeks naar de basis van individuele planten in de tuin . Drip lijn kost ongeveer $ 10 per 50 voet , waardoor lopen druppelen lijnen elke plant in uw tuin zuinig, en je hoeft geen zorgen te maken over het water druk of debiet .
Onderhoud

Drip sprinkler adapters bevatten soms een klein plastic filter in de behuizing , die is zo gemaakt dat vuil en puin voordat het uw regenleiding binnenkomt . Elk seizoen , moet het filter uit de adapter worden getrokken en geborsteld met een nylon borstel om vuil te verwijderen en laat het water stromen ononderbroken in de individuele infuus lijnen . Drip sprinklerkoppen moet ook een keer per jaar worden geborsteld om vuil van binnen de sproeiers te verwijderen.

Lijst van Wetting Agents Gebruikt in Meststoffen & Pesticiden

Bevochtigingsmiddelen zijn oppervlakteactieve stoffen. Meststoffen , pesticiden en andere industriële producten vele types oppervlakteactieve de oppervlaktespanning van vloeistoffen of een vloeistof en een vaste stof verminderen . Chemische oppervlakteactieve fungeren als bevochtigingsmiddelen , emulgatoren , schuimmiddelen of dispergeermiddelen . De term oppervlakteactieve stoffen verstaan ​​ op

Meer dan ooit