Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >> Content

Hoe Formulier Up Trench Drains

Niet alle gazons hebben een goede drainage . Zwaar verdicht bodem wordt voorkomen dat water uit het weken in het gazon en het verwijderen van de juiste . Gestage regenval of overstromingen kunnen veroorzaken water te verzamelen in het gazon , beschadigen het gras en , mogelijk , de bovengrond . Een geul afvoer toe te voegen aan het gazon helpt verplaatsen water uit de buurt van het huis , waar het schade kan doen aan de stichting , en houdt het water van het verzamelen op het gras . Het bouwen van een geul drain is arbeidsintensief , dus geef jezelf een paar dagen om het project te voltooien . Wat je nodig hebt
Meetlint
Schop
Landschap weefsel
Schaar
Gewassen grind
Sabotage Goedkope 4 - inch geperforeerde buis
Sod
Toon meer instructies
1

Identificeer het dieptepunt van het gazon door het vinden waar het water verzamelt . U zult uw geul streven naar het dieptepunt . Kopen van 2

Graaf een geul die is 12 cm breed en 12 cm diep leidt naar het dieptepunt in het gazon .
3

Plaats landschap stof in het gat om het vuil te dekken . Snijd het landschap stof ongeveer een centimeter van de bovenkant van de sleuf .
4

Spreid 4 centimeter van gewassen grind , een soort van grind verkrijgbaar bij leveranciers rots , op de bodem van de geul . Comprimeert het grind met een aanstampen gereedschap .
5

Plaats een 4 - inch geperforeerde buis in de sleuf .
6

Giet gewassen grind in de sleuf tot 1 centimeter van de top van de sleuf aan de pijp te dekken.
7

Knip een stuk zode uit een discrete locatie in de tuin of gebruik een stuk zode van een gerenommeerde leverancier . Leg de zode op de top van het grind .
8

Druk de zode neer met een tuin roller en water zodat het vochtig is . Blijven besproeien dagelijks totdat de zode grijpt .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1002044395.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.