Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >> Content

Hoe maak je een Snow Pusher Plow Zorg voor een Bobcat

Bobcat is een bedrijf dat front-end loading schranken produceert . Een duwboot ploeg is een soort sneeuwploeg die in een vaste positie aan de voorkant van een zitmaaier of een schranklader, net als de Bobcat is gemonteerd . Ploeg bijlagen kunnen worden gekocht voor de Bobcat , als een verlengstuk . Echter, ploeg bijlagen kostbaar zijn . Een gemeenschappelijk , vaste positie ploeg bijlage kan worden opgebouwd uit delen van een paar uur . Wat je nodig hebt
Boor
Oude ploeg deksel
Receiver montagebeugels
Receiver montageplaat
Bouten en moeren
Attachment arm
Toon meer instructies

1

Zorg voor een oude ploeg schild uit een schroothoop , of een oude afspraak als je er een plaatsing op het erf of in de garage . De ploeg schild is de lange schop - achtig stuk dat eigenlijk ploegen de sneeuw. Kopen van 2

Gebruik een staalwolsponsje en een schoner , zoals Comet , om zo veel roest van de ploeg schild mogelijk te verwijderen .

Trek
3 de bobcat tot aan de achterkant van de ploeg schild en te onderzoeken waar de ontvanger montage is op de Bobcat . De ontvanger montage op de Bobcat is de aankoppeling gebied aan de voorzijde van de schranklader die verschillende front-end attachments verbinden. Vergelijk de hoogte van de Bobcat naar de achterkant van de ploeg afscherming te bepalen waar ( aan de ploeg schild ) montagebeugels moeten worden geïnstalleerd .

Plaats 4 een montagebeugel aan de linkerkant van de achterkant van de ploeg schild en merk waar de gaten hebben met een krijtje . Doe hetzelfde aan de rechterkant van de ploeg schild .
5

Boor gaten voor de montagebeugels aan de achterkant van de ploeg schild .
6

Houd de montagebeugels op zijn plaats opnieuw en zet de bout door het gat beugel en het gat geboord op de ploeg schild . Bevestig de moer aan de achterkant van de bout en draai ze met een sleutel of doppenset .
7

Plaats de bevestiging arm tussen de twee montagebeugels en boor gaten aan elke kant van de arm . Slip bevestigingsbouten in de gaten en bevestig noten en zet het vast met een moersleutel .
8

Schuif het einde van de bijlage arm die op de doe-het- pusher is gemonteerd ploegen in de ontvanger arm van de Bobcat en slip borgpennen door de bevestigingsgaten .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1002044379.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.