Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >> Content

Mijn Gazon Genie 's lekt

Lawn Genie produceert een breed scala van sprinkler afsluiters . Al deze kleppen kunnen lekken vanwege beschadigde klep afdichtingen , scheuren , seal mislukkingen en ultraviolette straling . Installeer altijd Lawn Genie kleppen in gemakkelijk toegankelijke en beschermde locaties om schade door grasmaaiers of voetgangers te voorkomen. De meeste goed geïnstalleerd kleppen kunnen worden gerepareerd met een paar eenvoudige hulpmiddelen . Valve Componenten

Lawn Genie sprinkler ventielen over de gebruiker te repareren onderdelen voor eenvoudig lek te repareren . De meeste modellen zijn uitgerust met ontluchtnippels om vuil spoelen van systemen voordat ze klep afdichtingen kunnen beschadigen . Lawn Genie ventielen over jar - klep motorkappen voor het eenvoudig verwijderen van klepveren en membranen . Lawn Genie sprinkler kleppen zijn ook uitgerust met terugstroombeveiliging zeehonden om verontreiniging van huishoudelijke watervoorziening te voorkomen . De meeste kleppen zijn van schroefdraad voor eenvoudige montage op bestaande aanvoerlijnen zonder de noodzaak voor PVC cement.
Lek Identificatie

Als het lek afkomstig is van een scheurtje of andere fysieke schade , vervang de klep , want het is de meest economische manier van handelen . Een lek dat is te wijten aan een defecte of beschadigde rubberen afdichting is gemakkelijk te repareren . Zoek de solenoïde waarbij de sprinkler regeldraden zijn bevestigd aan de klep en direct inspecteren ventiel eronder . Dit samenstel herbergt de membraanventiel , die een frequente bron van lekt . Lawn Genie kleppen met beschadigde membranen zal lekkage vertonen van onder de elektromagneten of ventiel aandrukringen .
Lekkende Seals

Om een lekkende afdichting te repareren , draai de aandrukring aan de bovenzijde van het kleplichaam direct onder de solenoïde . Sommige modellen zijn voorzien van schroeven om de hold -down ring te beveiligen , terwijl anderen gebruik maken van threads . Verwijder de blootgestelde montage ventiel en de lente. Gebruik een platte schroevendraaier om de rubberen membraan los te wrikken uit het klephuis . Spoel het gebied met water en controleer op scheuren of andere zichtbare schade . Als de interne klepoppervlakken onbeschadigd , het installeren van een nieuw membraan en de lente . Installeer het ventiel en aandrukring weer .
Valve Replacement

Lawn Genie sprinkler kleppen die zichtbaar zijn gebarsten vereisen verwijdering en vervanging van hun hele klepsamenstellen . Begin met het verwijderen van de beschadigde klep . Gebruik een vochtige doek om de blootliggende draden op de PVC- aanvoerlijnen . Schakel de watertoevoer en spoel de blootgestelde lijnen compleet te vuil dat aanwezig is in de leidingen kunnen verjagen . Wikkel elke blootgestelde gedeelte van pijpdraad met 3-5 omwentelingen van teflon tape af te dichten threads . Vermijd het gebruik van pijp dope of andere vloeistof schroefdraadafdichtingen op kunststof sprinkler kleppen. Schroefmof adapters op de klep en zet de klep aan de PVC aanvoerlijnen . Schakel de watertoevoer naar het systeem en te testen op lekken onder druk .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1002004964.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.