Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >>

Heeft de Sears Lawn Vacuum Ga achteruit

? Yard stofzuigers worden gebruikt om vuil te verwijderen uit buiten de gebieden . Bij zwaardere , speciaal gebouwde machines , kan dit relatief grote takken van bomen . Sears gereedschappen zijn meestal de markt gebracht onder het merk Craftsman ; dit is het geval met de twee Sears gazon stofzuigers beschikbaar ten tijde van publicatie . Craftsman Professional Chipper /Vac

Sears model 24717 is de Craftsman professionele versnipperaar - vacuüm. De machine is ontworpen om te worden gesleept achter een zitmaaier of zitmaaier , en het maakt gebruik van de beweging van de lucht die door de messen onder het maaidek - die een rechtse ontlading en een 54 - inch maximale dek grootte moet hebben - - een 80 mijl vacuüm te creëren . Deze kracht is voldoende om af te halen zware tuinafval zoals dennenappels en kleine boom puin samen met schuur bladeren en gemaaid gras , en de integrale versnipperaar reduceert volume met een factor 5:1 .
Craftsman professionele Chipper /Vac Aandrijving

The Craftsman professionele versnipperaar - vacuüm heeft een onboard Briggs & Stratton -motor en is voorzien van een extra lange as en 15 - inch wielen voor extra stabiliteit op oneffen terrein . De as is niet verbonden aan een gearing , dus als uw zitmaaier of zitmaaier heeft een achteruitversnelling , de chipper - vacuüm ook achteruit gaan .
Craftsman 4 -in- 1 Yard zuiging

Sears model 77013 is de Craftsman 4-in - 1 yard vacuümsysteem . Deze stand- alone machine zuigt werf puin , chips , wat verzamelt blaast de lucht uit de versnipperkamer in een integraal afvalinzameling zak . Het kan boom puin tot versnipperen tot 1 1/2-inches diameter - afval wordt gereduceerd bij een factor van 8:01 - en heeft een zelfreinigend anti - klomp ontwerp en 5 - positie in hoogte verstelbaar . De 24 - inch vacuummond heeft verstelbare hoogte-instellingen en is afneembaar , zodat het veilig kan duidelijk bloembedden zo effectief als met gazons .
Craftsman 4 -in- 1 Yard Vacuum System Drive Train < br >

The Craftsman 4 -in- 1 yard vacuümsysteem heeft een on-board Briggs & Stratton motor voor zowel voortstuwing en functie . De banden zijn semi - pneumatische te hanteren en de duurzaamheid te verbeteren . Hoewel de zelf - aandrijfsysteem beschikt niet over een achteruitversnelling , kan de 4-in - 1 yard vacuümsysteem achteren worden getrokken uit krappe plekken net als een gewone loopmaaier .


Sprinkler Pressure Breaker Lekkende

Pressure vacuümbreekkleppen zijn de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen van een sprinklerinstallatie . Deze apparaten , die zijn gemaakt van messing en zitten boven de grond , voorkomen dat water stroomt terug in de belangrijkste drinkwaterleiding . Je nodig hebt om water te houden van het verplaatsen van de irrigatie lijn naar de hoofdlijn als gietwater in contact komt met PVC lijm en andere c

Meer dan ooit