Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >> Content

Fall Lawn Care Veiligheid

Je zou kunnen denken van uw tuin als een veilige , rustige plek . Meestal zou je gelijk hebben, maar het uitvoeren val gazon zorg kan u blootstellen aan een verscheidenheid van risico's je anders niet zou hebben gedacht . Het identificeren en neutraliseren deze potentiële veiligheid bedreigingen voordat u uw gazon val onderhoudsroutine beginnen kan helpen houden u beschermd . Maaiers

Het Minnesota Department of Agriculture beveelt het houden van uw gazon ongeveer 2 centimeter lang gedurende de herfst , zodat het gras is voldoende in staat om voedingsstoffen te maken voor de komende winter en af ​​te weren ziekte . Voordat u uw grasmaaier , doe een wandeling door van uw tuin om te zoeken naar alle potentiële gevaren , waaronder stenen, speelgoed , grote stokken en ander vuil . Zorg ervoor dat uw machine is in goede staat en er zijn geen blootliggende draden of beschadigde onderdelen . Draag - gesloten toed schoenen met een goede tractie , een lange broek en een veiligheidsbril te beschermen tegen rondvliegend puin . Oordopjes dragen om uw gehoor te beschermen . Rook nooit in de buurt van gas - aangedreven maaiers en geen gas aangedreven maaiers niet uitgevoerd in besloten ruimten , zoals een schuur , aan koolmonoxide inademing te voorkomen .
Bladblazers

Het is een prachtig gezicht wanneer loofbomen verliezen hun bladeren in de herfst , maar clean-up kan vervelend zijn . Bladblazers maken het werk van het opruimen van de bladeren van uw tuin makkelijker . Probeer nooit zelf schoon uit met de bladblazer . Op dezelfde manier , niet direct de blower in het nabijgelegen mensen of voorbijgangers. Inspecteer uw blower voor gebruik voor alle blootliggende bedrading of beschadigde onderdelen en onderhoud van uw apparatuur regelmatig om elektrische schokken te voorkomen . Draag de juiste veiligheidsuitrusting , inclusief bril te beschermen tegen rondvliegend puin en oordopjes om uw gehoor te beschermen . Heeft een elektrische ventilator niet gebruiken rond plassen of in natte omstandigheden te beschermen tegen elektrische schokken .
Chemicaliën

De val , niet lang voordat het gras gaat slapende , is een ideale tijd om een laatste dosis van gazon meststoffen toe te passen , en de herfst is het seizoen om breedbladige onkruiden producten toe te passen . Toch kunnen deze stoffen een gevaar voor de veiligheid voor u en anderen rondom u . Zorg ervoor dat mensen en huisdieren uit de buurt van het gebied voordat je behandelen , en volg de instructies van de fabrikant voor hoe lang te wachten voordat het opnieuw invoeren van het gebied. Vermijd blootstelling aan de ogen , neus en mond tijdens het aanbrengen - indien nodig , draag beschermende kleding, zoals een veiligheidsbril of een masker om inademing te voorkomen . Sluit alle deuren en ramen bij u thuis om onbedoelde besmetting te voorkomen . Verwijder al het voedsel voor huisdieren en water kommen en bedek alle vogels baden en feeders in het gebied. Bewaar deze chemische stoffen op een veilige plaats uit de buurt van kinderen , huisdieren voedsel en medische benodigdheden. Wassen en trek andere kleren aan na het aanbrengen van gazon en de tuin chemicaliën .
Overwegingen

Volg de aanbevelingen van de fabrikant bij het bedienen van zware machines of het toepassen van chemicaliën. Lees de handleiding en ontdek wat persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsmaatregelen die de fabrikant adviseert voor apparatuur zoals maaiers en blowers . Solliciteer onkruidbestrijding chemicaliën en meststoffen volgens de specificaties van de fabrikant. Oververzadiging kan leiden tot onnodige milieu-implicaties . Als u per ongeluk inslikken of inademen chemicaliën , op zoek gaan naar de Material Safety Data Sheet ( MSDS ) voor het product of raadpleeg uw arts .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1002004863.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.