Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuinonderhoud >> Content

Kan Raaigras Shade Bermuda

? Handhaving van een constant groen gazon neemt een mengsel van verschillende grassoorten te overleven door extreme kou en hitte . Bermudagras ( Cynodon dactylon ) , winterhard in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 7 tot en met 10 , actief groeit in het voorjaar en de zomer . In tegenstelling, Engels raaigras ( Lolium perenne ) , de voorkeur USDA zones 3 tot en met 8 , gedijt wanneer koeler herfstweer sets inch Shading Bermuda met raaigras vereist een goede doorzaaien een harmonieus klimaat te scheppen voor een sterke groei . Het is Maaien Time Again ?

Omdat het een warm - seizoen gras, Bermuda groeit agressief tijdens de lente en de zomer door middel van boven - en ondergrondse groei stengel , of uitlopers en wortelstokken , respectievelijk . Voorkeur volle zon en een korte 1 -inch maaihoogte , Bermuda gedijt in yards met zware voet verkeer . Omdat Bermuda vult uw tuin snel , shading met raaigras lijkt onwaarschijnlijk . Echter , koele herfst weer krachten Bermuda in kiemrust. Uw gras wordt geel en stopt met het verspreiden tot warm weer aankomt in het voorjaar . Als gevolg hiervan , raaigras heeft een kans op shading je lelijke , slapende Bermuda.
Raaigras to the Rescue

tegenstelling Bermuda , raaigras niet verspreid , maar vormt grazige plekken van mogelijk 24 -inch hoge gras . Omdat raaigras gedijt in koud weer , het snel ontkiemt in de herfst als Bermuda binnenkomt kiemrust. Raaigras moet gewoon consequent water na doorzaaien om groei zaailing en vestiging aan te moedigen. Het komt gunstig latentie in het voorjaar en de zomer als Bermuda begint groen op. Omdat Bermuda vereist een volle zon locatie , raaigras maakt gebruik van deze zelfde blootstelling aan zonlicht om snel te groeien voordat de winter koude sets inch Als gevolg hiervan , je raaigras tinten uw slapende Bermuda naar een groene tint bijna het hele jaar door behouden .
< Br >
Beating Winter's Cold

raaigras kiemt snel tussen september en november . Bodemtemperatuur worden teruggebracht van tanende de zomerse hitte in deze periode. Na het maaien van uw bruining Bermuda tot een korte 1 -inch hoogte , verspreid tot 10 kilo van raaigras zaad in 1.000 vierkante meter . Water uw gazon consequent na het zaaien op een snelle kieming en vestiging te moedigen voor de winter sets inch Laat het raaigras zo groot als 3 centimeter blijven aan koude temperaturen te weerstaan ​​.
Overstappen tot in het voorjaar

U wilt een vloeiende overgang tussen afnemende raaigras en opkomende Bermuda grasmat. Om uw gras te helpen tijdens de lente overgang langzaam verminderen hoogte van uw raaigras tot 1 cm hoog door het snijden van niet meer dan een derde van de hoogte van het gazon op een moment. Deze korte maaihoogte dwingt de raaigras in een geschokte staat . Omdat Bermuda is nu blootgesteld aan veel zon , kan het gemakkelijk schakelen naar een actieve groeiende staat aan de raaigras grasmat inhalen . Door samen te werken , elke grassoort biedt esthetische waarde aan uw tuin het hele jaar door .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1002004815.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.