Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Basics >> Content

Zal Roundup Kill Pampagras

?

Pampas gras is een invasieve plant die talrijke zaden produceert . Deze zaden ontkiemen op verstoorde grond, zoals de weg snijdt , afgegraven gebieden en geërodeerde ravijnen , volgens Dave Nelson uit de Double Cone Quarterly . Herbiciden zoals Roundup roeien de plant voordat het verdringt inheemse vegetatie .
Roundup

Roundup is een veel voorkomende breedspectrum herbicide dat pampagras doodt , volgens Hawaiian Ecosystems at Risk . Dit herbicide glyfosaat bevat , die het vermogen van de plant om eiwitten te produceren remt . Bij afvoer naar pampas gras , wordt het geabsorbeerd door bladeren van de plant. Roundup laat weinig toxisch residu in de bodem . Het planten in het gebied vijf tot 14 dagen na het gebruik van Roundup is veilig, volgens de Universiteit van Minnesota .
Wanneer moet Spray

Spray pampagras wanneer het actief groeit , zoals voorgesteld door Hawaiian Ecosystems at Risk . Roundup is effectiever wanneer de plant krachtig groeit, omdat het absorbeert meer van de giftige stoffen . Pampas gras is een warm - seizoen gras , wat betekent dat haar groeiseizoen begint in het voorjaar . Spray pampagras ergens in het late voorjaar als de plant komt uit kiemrust. Besproeien van de pampas gras voor een week voor het spuiten bevordert een sterke groei .
Hoe
Spray

Roundup Breng in de ochtend op een droge dag , zoals aanbevolen door de Hawaiiaanse Ecosystems op risico. De herbicide heeft minstens 24 uur droog weer absorberen in de plant. Wacht 3-4 dagen voor de delen van de plant begint te sterven . Verwijder de dode delen van de plant en spuit de resterende groene bladeren .
Verwijderen Pampagras

Graaf dode pampas gras . Snijd de onderkant van de plant de eerste en dan graven de wortels . Zelfs na het verwijderen , pampagras kan terug in een kwestie van weken groeien , volgens Hawaiian Ecosystems at Risk . Herplanten het gebied met een inheemse planten voorkomt pampagras aangroei van een nieuwe . Doof zijn zaden met landschapsarchitectuur stof als je niet wilt herplanten met inheemse vegetatie . Bevestig de landschapsarchitectuur stof met landschapsarchitectuur pinnen om voldoende warmte genereren om uitdrogen pampagras zaden .

From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1002133657.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.