Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Basics >> Content

Lawn Onkruid in Hawaï

Hawaï is een droombestemming voor veel mensen . Maar het jongste lid van de Verenigde Staten van Amerika is niet zonder wiet problemen . Naast het feit dat lelijke , onkruid nemen voedingsstoffen uit planten gewenst . Johnsongras

johnsongras ( Sorghum halepense ) is een vaste plant onkruid dat aanwezig is in Hawaï en in de meeste plaatsen ten zuiden van de 42e parallel ( de breedte- lijn die is 42 graden ten noorden van het equatoriale vliegtuig van de Aarde) is . Johnsongras heeft brede bladeren , een gekartelde randen tongetje ( membraneuze uitgroei van de basis van het blad ) , en kan groeien tot 8 meter hoog .
Dallisgrass

Dallisgrass ( Paspalum dilatatum ) is een grof onkruid dat groeit in bosjes . Dallisgrass kunnen worden geïdentificeerd door de bloem , die bestaat uit 2 tot 10 dunne , tere takken. Iedere vertakking bevat twee rijen eivormige zaden . De grove aard van Dallisgrass maakt het onderscheiden in gazons . Daarnaast is de bloem hoofd ontsnapt vaak de messen , waardoor dit onkruid een echte overlast .
Nimblewill

Nimblewill ( Muhlenbergia schreberi ) komt het meest voor in gazons in Hawaï die veel schaduw en vocht hebben . Nimbleweed groeit niet hoog, maar het groeit in een dichte mat . Gelukkig kan dit onkruid worden onderdrukt met een chemisch mengsel van Fenoxaprop en Triclopyr .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1002044346.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.