Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Basics >> Content

Landscaping voor een Kleine Helling

Kleine hellingen bieden visuele interesse in een tuin, maar ze kunnen ook een uitdaging om landschap te zijn . Gras maaien op een helling is moeilijk, zo niet gevaarlijk , en erosie is een punt van zorg . Kies planten die goed gedijen in heuvelachtige gebieden voor de goede drainage, evenals extra zonlicht. Onder andere stenen of hout om uw kleine helling landschap om een ​​probleem plek te zetten in een brandpunt van uw woning . Wat je
meetlint nodig
Schop
Rake
Heesters
Vaste planten
bodembedekkers
Landscaping rotsen
Crushed lavasteen
Toon meer instructies
1

Beoordeel de grootte van de helling en de aard van de bodem heeft . Let op de hoeveelheid zon de helling ontvangt en eventuele drainage problemen aan de onderkant . Kopen van 2

Meet de lengte en breedte van het oppervlak te helpen bij het bepalen van de grootte van stenen en planten die zal werken op de site .
3

Helder de helling van gras , onkruid , rotsen , wortel -systemen en zandgebieden . Meng ongeveer 3 tot 4 centimeter van inheemse bovengrond in het vuil als u van plan om het landschap van de helling met zowel planten en rotsen . De goede bacteriën en toegevoegde voedingsstoffen zal de groei van planten te stimuleren .
4

Selecteer onderhoudsarme planten die gedijen op de groeiomstandigheden van de helling is . Heesters , vaste planten , bodembedekkers en bomen voorkomt erosie zodra hun wortelstelsel te ontwikkelen.
5

Plant zaailingen en struiken op de helling , volgens hun diepte en afstand richtlijnen. Plaats de grootste bomen en struiken dichtbij de bodem van de helling . Markeer elke plant met een staak of houten stok , zodat je niet per ongeluk begraven onder een rots.
6

Verzamel landscaping rotsen van verschillende grootte in de bodem te behouden en voeg visuele aantrekkingskracht op de helling. Plaats de grootste stenen op de bodem ; vindt u een aantal middelgrote en kleine rotsen
7

Werk moet langs de helling te plaatsen . vanaf de onderkant van de helling omhoog bij het instellen van de rotsen in plaats . Bury elke rots ongeveer 6 centimeter in de grond voor de stabiliteit en het landschap geven een natuurlijke uitstraling . Maak een geweven ontwerp door het organiseren van de rotsen van verschillende maten en vormen bij elkaar .
8

Druk op elke steen om te controleren of het veilig is . Bury rotsen dieper in de grond als ze verschuiven .
9

Spread verpletterd lavasteen tussen rotsen en planten om onkruid te remmen en vocht vast te houden zonder dat het uithollen van het talud .
< Br >

From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1002044295.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.