Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Basics >> Content

Hoe maak je een Birdhouse Place

Een vogelhuisje op uw eigendom zal elk van een verscheidenheid van potentiële bewoners , waaronder bluebirds , mezen , paars martins , grasmussen , roodborstjes en zelfs kerkuilen aan te trekken. Een huis geeft een vogel beschutting tegen het weer en een plek om te nestelen met tenminste enige bescherming tegen de grond roofdieren . Maar verwacht niet dat een vogel in te trekken als u uw vogelhuisje hijsen gewoon overal. Er zijn een paar dingen te overwegen voor het vergroten van de kansen van het hebben van een vogel bezet uw huis . Wat je
Vogelbad
Vruchtendragende struik
Toon meer instructies nodig
1

Zoek een geschikte locatie in een open ruimte . Kies een veld , tuin of zelfs een grote , open erf . Vermijd plaatsen waar bestrijdingsmiddelen worden gebruikt , en geen plaats een vogelhuisje in de buurt van een vogel feeder waar andere vogels kan het de moeite het kopen van 2

Mount het vogelhuisje op een hek post , in een boom of . - - beter nog --- een vrijstaande metalen paal of PVC pijp. Predators hebben een moeilijke tijd klimmen dit soort palen . Plaats het huis minstens 6 meter van de grond , maar niet zo hoog dat je kan er niet bij om het schoon nadat de vogels zijn vertrokken voor het seizoen.
3

Verleid een vogel aan het vogelhuisje bezetten door een vogel bad in de buurt van het. Een struik die vrucht draagt ​​, zoals een wilde kers of moerbei , lokt ook vogels , in de veronderstelling dat zijn vruchten rijp fruit.

Plaats 4 het vogelhuisje , zodat het gat is ofwel naar het noorden of het oosten als de zomers in uw gebied zijn verstikkend heet . Op deze manier houdt het huis koeler .
5

Plaats het vogelhuisje van februari als u woont in een Zuidelijke staat en door het midden of laatste van maart als je in een noordelijke staat wonen .
< Br Aanmelden>

From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1002044125.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.