Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Basics >> Content

Wat voor soort Rake te gebruiken voor Grass Seed

? Nadenken over harken in de bouwmarkt te vinden , vind je uiteenlopende kalibers van harken voor uw uiteenlopende outdoor behoeften . Wanneer zaaien gras , je meer dan een soort hark om de klus te volbrengen nodig: een tuin hark met harde tanden om te werken en verkruimel de grond voor het zaaien en een blad hark met ontspannen tanden op de grond oppervlak daarna glad . Voorbereiding van de bodem

Wanneer zaaien kale plekken in het gazon , graszaad werkt het beste wanneer afgezet op opgewerkt bodem . Wanneer zaaien ongebroken grond , het zaad ligt op de top van de grond, niet in staat om zijn weg te werken in het vuil . Draai de bodem door schoffelen , dan hark met een tuin hark . De sterke tanden in de tuin rake pauze bosjes van de bodem , waardoor spleten in het vuil . Graszaad valt in de spleten , waardoor het sterke wortels te bouwen in de aarde .
Bladhark

Na het verspreiden van het graszaad royaal over de gewerkte - up vuil, gebruik de achterkant van een blad hark te helpen storten het zaad dieper in het vuil . Via de achterkant van het blad hark , u lichte druk op de zaden in de grond werken zonder schudden het vuil . De bladhark verzacht de bodembedekker , waardoor het gazon uniforme kijken .
Difference

Met behulp van de juiste rake zaaien gras kan het verschil tussen de weelderige betekenen groene groei en patches van het nieuwe gras groeit hier en daar . Plastic blad harken werken het beste wanneer het egaliseren vuil of verspreiden graszaad , maar ze hebben niet het uithoudingsvermogen om de grond te werken. Tuin harken bieden de kracht om te graven in bodembedekker , kluiten van vuil los te maken , zodat zaden kunnen ontwikkelen zonder de moeilijkheid van het werken via de bodem.
Kiezen van een Hark

Wanneer het kiezen van een tuin hark , houdt u de hark om het gewicht te controleren. Een zware hark kan trekken op je rug en leiden tot pijnlijke krampen nadat u het gebruikt . Controleer op roestbestendig harken en zorg ervoor dat de hark heeft korte , dikke tanden vuil kluiten te breken en te distribueren . Een plastic bladhark kan gemakkelijk breken haar tanden , dus zorg ervoor dat het plastic is dik en niet dun . Kijk voor een breed hoofd dat een groter deel van de grond kan werken .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1002044093.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.