Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de Lawn te beschermen tegen een Portable Fire Pit

Een draagbare vuurplaats is een populaire aanvulling op veel achtertuinen in het hele land . Het vuur put kan worden gestookt met hout , propaan of aardgas . Echter , afhankelijk van welke brandstof u ook kiest , de draagbare vuurplaats zal nog steeds beschikken over een open vlam. Deze vlam kan afwerpen vonken die kan donkerder of zelfs ontbranden het gras eromheen. Wanneer dit gebeurt , kan uw gazon beschadigd raken van de vlammen . Er zijn een paar dingen die je kunt doen om uw gazon te beschermen tegen de draagbare vuurplaats . Instructies
1

zoeken verschillende locaties in uw tuin waar u in staat om uw draagbare vuurplaats installeren. Deze gebieden moeten uit de buurt van hoog gras en andere bomen en planten , en de plek waar je kiest, kan niet op een heuvel of helling .

Controle 2 te zorgen dat de plek die u kiest voor uw draagbare brand put maken niet schuin . Gebruik een waterpas en graven uit een aantal van de regio als het schuin . Dit zal helpen de omliggende gazon te beschermen tegen mogelijke problemen met de draagbare vuurplaats .

Huur 3 een gecertificeerde professional aan een gas draagbare vuurplaats installeren. Deze kunnen gevaarlijk zijn voor uw gazon en de veiligheid van uw gezin zijn als ze niet correct zijn geïnstalleerd .
4

veel stenen, rotsen of stenen Voeg rond uw draagbare vuurplaats. Dit bouwt een gebied rond de vuurkorf die helpt om verder te scheiden van uw gazon .
5

Breng een slang in de buurt van uw draagbare brand put wanneer je het gebruikt . Eventuele vonken een gebied van uw gras moet ontsteken , kunt u deze direct te beschermen door het gebruik van uw slang de brand te blussen .

Hoe kan ik een wandelpad in een met gras begroeide tuin Bepaal

Een goed geplande route in een groene ruimte is meer dan een spoor van het ene punt naar het andere. Of het nu in een zorgvuldig aangelegde tuin of een meer begroeid , natuurlijk ogende tuin, kan het pad visuele rente toe te voegen , markeert landschappelijke structuren en maak elke gazon voelen persoonlijk en gastvrij. Terwijl een goed ontworpen pad kan uitzien alsof het net opgedoken uit de natu

Meer dan ooit