Huis Tuin

Huis Tuin

Paddestoelen zijn in Mijn Werf Gevaarlijk voor kinderen

? Tenzij je een bioloog gespecialiseerd in schimmels , gaan ervan uit dat elke paddestoel die niet afkomstig zijn uit de supermarkt of de boerenmarkt is giftig . Volgens de Children's Hospital van Philadelphia , zijn er 5000 bekende soorten paddenstoelen in de wereld en van hen slechts ongeveer acht zijn dodelijk , terwijl ongeveer 100 zijn giftig genoeg om als ernstige gastro-intestinale irriterende stoffen fungeren als verbruikt beschouwd . Als kinderen die spelen in de tuin zijn nog steeds van een tijdperk waarin bijna alles gaat in de mond , of je weet dat ze nieuwsgierig genoeg om ze uit te proberen , een inspanning leveren om paddestoelen te roeien in de tuin . Waarom zijn er Paddestoelen op het gazon ?

Paddenstoelen kan overal ontkiemen . Gazons zijn vochtig en voedselrijk en er waarschijnlijk veel rottend materiaal onder het gras te zijn . Dit zijn de perfecte omstandigheden voor de groei van paddenstoelen . De paddestoel deel van de schimmel is het vruchtlichaam ; het bevat meer sporen voor de groei van paddenstoelen .
Paddestoel controle

Massa van schimmeldraden --- vergelijkbaar in functie om plantenwortels --- worden mycelium genoemd en ze verspreiden onder de grond . Paddestoelsporen worden gedragen op de wind . Dit maakt paddestoel controle aan de bron nogal moeilijk als agressieve chemische bestrijding is geen optie . De eenvoudigste manier om gazon paddestoelen controle is ze rukken uit de grond wanneer ze verschijnen en gooi ze in de vuilnisbak of de composthoop . Omdat je niet weet of ze giftig of niet , moet u uw handen grondig wassen na het hanteren van paddestoelen .
Vergiftigingen

Als u vermoedt dat uw kind een paddenstoel uit het gazon heeft gegeten , het eerste wat je moet doen is bellen Poison Control . Bel 1-800-222-1222 van overal in de Verenigde Staten . Kijk voor symptomen van vergiftiging , zoals gastro-intestinale klachten , die braken en maagpijn kunnen omvatten . Een kind dat is suf of verward kunnen hebben verbruikt een giftige paddestoel. Zonder medische behandeling , kunnen deze eerder goedaardige symptomen permanent hart-, lever -of nierschade te worden, volgens de Children's Hospital van Philadelphia . Vergeet niet er is geen remedie voor paddestoel vergiftiging .
Overlijden Petten

Overleden caps doden meer mensen elk jaar in de Verenigde Staten dan welke andere paddestoel. Ze behoren tot het geslacht Amanitas . Dood caps hebben dezelfde symptomen als andere, minder dodelijke paddestoelen wanneer gegeten . De symptomen verdwijnen na een paar dagen , dan terug met een wraak , beschadiging van de nieren , hart en lever en eindigt in coma en de dood . Overleden caps niet kijken , ruiken of proeven van alles wat anders dan andere paddenstoelen .

Zal bleken doden ongewenste Grass

? Bleach kan kleren witter en desinfecteren van uw huis . Het kan organisch weefsel beschadigen , dat is waarom je handschoenen te dragen om uw huid te beschermen wanneer je het gebruikt . Bleach ook schade aan plantenweefsel , zoals die gevonden in het gras . Bleach bleekmiddel zal ongewenste gras doden. Als je giet een beetje over het gras , zal het blad geel en krullen . Als u meer giet , zal

Meer dan ooit