Huis Tuin

Huis Tuin

Wat voor soort Lawn Onkruid heeft weinig Lisdodde

? Grasrijk onkruid met spike -achtige bloemhoofdjes die kan lijken op lisdodde zijn groene en gele vos staart , littleseed Kanariegras en rabbitfoot Polypogon . Onkruid concurreren met gazon gras voor zonlicht , de waterhuishouding en de voedingsstoffen in de bodem . Ze gemakkelijk invasief worden wanneer een gazon niet goed wordt beheerd . Winter onkruid ontkiemen in de herfst en groeien tot het voorjaar , wanneer andere jaarlijkse grazige onkruid ontkiemen voor de zomer groei . Veel onkruidsoorten verspreid via een ondergrondse wortelstok of web - achtige wortelstelsel . Identificatie van soorten wiet is de eerste stap tot het houden van een gazon zo onkruidvrij mogelijk . Foxtails

Groen en geel vossenstaarten hebben bloemhoofdjes verrijkt met de cilindrische vorm van lisdodde bloemen. Vossenstaarten van het geslacht Setaria zijn jaarlijkse zomer onkruid dat groeit , laat zaad en sterven binnen een seizoen . Ze groeien samen of als enkele planten in losse groepjes . Vossenstaarten groeien 1-3 meter hoog . De lisdodde -achtige bloemsteel is borstelige , met dichtbevolkte groeiende roosjes variërend 1-3 centimeter lang .
Littleseed Kanariegras

Littleseed Kanariegras onkruid hebben ook een opeengepakte bloem hoofd dat lijkt op een lisdodde bloem. Het is een winter jaarlijkse gras begroeide onkruid met ronde , rechtopstaande stengels en bladschijf . De basis van de bladschede een roodachtige tint . Littleseed Kanariegras heeft blauwe zaden die harige , afgeplat , langwerpig en doorzichtig zijn . De lisdodde -achtige bloemsteel bloeit maart-september .
Rabbitfoot Polypogon

Rabbitfoot Polypogon , ook wel bekend als rabbitfoot gras, is een samenklontering winter jaarlijkse of een zomer jaarlijkse bij koud weer gebieden . De bloemhoofdjes hebben de vorm van lisdodde bloemen maar uit kleine , dicht op elkaar gepakte lichtgroene bloemen bruinen. De bloemhoofdjes lijken zacht en pluizig toen bloeide volledig in april tot en met oktober . De rabbitfoot Polypogon grazige onkruid groeit in dezelfde vochtige omstandigheden waarin lisdodde gedijen .
Gazon Weed Preventie

grasveld Gezonde weerstaat onkruidgroei . Onkruiden ontkiemen makkelijker in de bodem met een laag gehalte aan voedingsstoffen . Het onderhouden van gazon grassoorten met voedselrijke compost meststof zorgt voor een gezonde gras dat onkruidgroei weerstaat. De minst giftige regelstrategieën voor onkruid onder - hand te trekken , hoog maaien en de aanvaarding van een " zekere mate van onkruid. "

Hoe te Tijdelijke Backyard Privacy aanmaken

Hekken en geplante bomen en struiken kan permanente bescherming van de privacy te bieden . Gebruik andere methoden om tijdelijke achtertuin privacy , zoals verstrekken wanneer u een achtertuin bijeenkomst of functie . Deze tijdelijke functies zijn eenvoudig aan te passen aan de mate van privacy die u wenst te bieden. Instructies 1 Plaats een rij van ingemaakte bomen in de achtertuin . Meng de in

Meer dan ooit