Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Sod Cut voor Transplant

Scherp gras van het ene deel van de werf te verplanten in een ander is een hele klus . Het hebben van de juiste tools maakt het makkelijker en met een assistent maakt het in een handomdraai . Gebruik een stroombron graszodensnijder , te huur bij grote huis en tuin warenhuizen , om de klus snel gedaan . Wanneer u de graszodensnijder huren , vragen voor instructies over hoe het te gebruiken . Beter nog , vraag om een ​​demonstratie . Het kennen van de basisprincipes van hoe de machine te bedienen is essentieel voor zowel het verkrijgen van de zode gesneden en voor uw veiligheid . Wat je
graszodensnijder
Sod mes nodig
Toon meer instructies
1

Zet de versnellingspook in de neutrale stand . Start de graszodensnijder . Kopen van 2

Stel de diepte met behulp van de hendel op de machine . Laat de machine 2 tot 3 meter en test de diepte van het opheffen van de zode . Het moet gemakkelijk op te komen en goed te houden samen met een laag grond op de bodem .
3

Begin langzaam duwen de graszodensnijder als je achter loopt .
4

Gebruik een zode mes om de stroken gesneden in een handzaam formaat . Oprollen elk stuk en plaats het in de kruiwagen om het gemakkelijker te vervoeren naar de nieuwe site .

Hoe te Grade Ongelijke Land

Ongelijke land kan ongewenste voor een verscheidenheid van redenen. Voor de boeren , het creëert irrigatieproblemen sinds water loopt weg van pieken en hoopt zich op in de valleien . Voor huiseigenaren , kan het gewoon maken het maaien van het gazon een ellendige proces , of van invloed op de esthetiek van een uitzicht vanuit het keukenraam . Wat ook het geval , indeling van de grond is eenvoudig.

Meer dan ooit