Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Basics >> Content

Inzaaiing een Helling

Inzaaiing een grasveld biedt verschillende voordelen . Het nieuwe gras voegt dikte op uw bestaande gazon , vult dunne of kale plekken , verbetert het vermogen van uw gazon om insecten te weerstaan ​​en maakt uw gazon beter bestand tegen droogte . Reseeding het gazon kan een beetje ingewikkelder als de dunne of kale plekken zijn op een helling . Een goede voorbereiding kan de kans op problemen te verminderen wanneer reseeding hellende delen van uw gazon. Het probleem met Hellingen

Hellingen zijn meer vatbaar voor erosie problemen omdat het water stroomt vanzelf naar beneden , dragen bodem , gras en andere materialen mee. Als graszaad is gewoon verspreid over de helling , regen en zelfs algemene gieter het zaad was de helling af . Dit kan problemen veroorzaken , variërend van ongelijke zaadverdeling het verlies van bijna alle van de zaden van de gewenste regio . Als het gras is bedoeld om erosie tegen te gaan , dit ook kan leiden tot een aantal of alle van uw helling onbeschermd te worden gelaten .
Voorbereiding van de bodem

voorbereiden van uw grond voor inzaaiing verhoogt de kans van uw zaden blijven waar je wilt dat ze op de helling . Beluchten de helling met een kern beluchter om de grond los te maken en zorgen voor meer oppervlakte voor graszaad te dringen . Als de bestaande gras is dun of kaal , u ook kan in de grond licht ruw door het slepen van een metalen hark over het aan de kans op een succesvolle kieming en groei verder te verbeteren .
Inzaaiing de Helling < br >

Zodra de helling wordt bereid , bepalen de totale hoeveelheid zaaizaad die nodig is om uw gazon reseed door het raadplegen van het zaad verpakking voor distributie tarieven. Verdeel het zaad in de helft , het toepassen van de ene helft van de helling door zaaien op en neer de helling oppervlak en de andere helft door zaaien heen en weer over de helling . Wanneer u alle van het zaad hebben verspreid , hark het gebied licht en gaan over de helling met een gazon roller te drukken het zaad in de bodem. Aanbrengen van een laag mulch na het uitzaaien zal helpen voorkomen dat het zaad van het wassen of wegblazen ook. Water de helling vaak terwijl het zaad ontkiemt , houden de bodem vochtig tot nieuwe groei van het gras zichtbaar is.
Dingen om te overwegen

Zelfs met de juiste voorbereiding , wat zaad kunnen zijn weggespoeld , afhankelijk van de hoek van de helling en de hoeveelheid water te bewegen over. Het kan meerdere reseeding pogingen ondernemen om het gras dichtheid die u in uw tuin te bereiken . Houd in gedachten dat gras alleen niet kunnen voorkomen dat alle bodemerosie , vooral met nieuwe gras , Gras heeft ondiepe , fijne wortels , en deze wortels zijn onwaarschijnlijk sterke erosie overwinnen of voeg significante pure kracht aan de oppervlakte bodem.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1002004602.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.