Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>

Hoe om te groeien Bay Leaf

Laurierblad bezielt stoofschotels , sauzen , voorraden en zelfs thee met smaak. U kunt het gebruiken om een rustgevend bad of een hoofd krans maken zoals de oude Grieken waren dol op het dragen . Deze vaste plant heeft veel nuttige doeleinden te dienen , die goed is omdat het gaat om een flink aanwezigheid in uw tuin of uw huis. Deze kruiden planten kunnen overal groeien tussen de vijf en 60 meter hoog . Lees verder om meer te leren . Instructies
1

Koop een kleine baai laurierboom . Groeiende laurierblad uit een zaadje is moeilijk ; Het kan tot zes maanden en vaak helemaal niet wortel . Groeien van een stek is ook erg uitdagend , dus sla die energie voor al het koken je zult moeten doen met uw kruiden oogst . Kopen van 2

Plant je laurierblad boom buiten als je woont in de zones 8 tot 11 en het weer is meestal mild . Houd uw boom beschermd tegen sterke wind en , als je in een zeer warm klimaat leven , bieden het halfschaduw . Anders , laurier houdt vol zonlicht. Als je in een noordelijk gebied woont, kunt u uw laurierblad buiten te houden in een pot in de warmere maanden en verplaatsen binnen in de winter .

Aanbod 3 tuinplanten extra bescherming tegen vorst in de winter door de verpakking van de planten te beschermen en het zetten van hooi op de grond door de wortels . Als uw laurierblad wordt blootgesteld aan vorst , de kans groot dat de bladeren bruin worden . Knip de plant tot zes centimeter boven de grond , en het zal ontkiemen komen lente .
4

Houd de grond goed gedraineerd . Bemesten uw laurierblad ongeveer twee keer per jaar en geeft het veel goede gecomposteerde grond.
5

Laat de boom uitdrogen tussen gietbeurten . Teveel water zal de plant beschadigen. Echter, als het erg warm buiten , water uw boom.
6

Snoei uw boom in het voorjaar om het onder controle te houden , tenzij u 60 meter ter waarde van laurier . Sommige mensen vorm geven aan hun bomen in piramides .
7

Weet je nog dat je laurierblad gebruiken laurierblad vers is veel sterker dan wat je krijgt in die kleine plastic kruid containers bij de supermarkt . Verwijder altijd het laurierblad uit de voeding voor het serveren het als de bladeren kunnen ook moeilijk om op te kauwen zijn.

Gemakkelijk Herb Garden

kruidentuinen kan buiten worden geteeld , binnenshuis en in containers die je buiten laten staan ​​tijdens de piek groeiende maanden en binnen te halen tijdens de winter . Kruiden voegen rente aan eten en ze kunnen medicinaal worden gebruikt . Geurige kruiden worden vaak gebruikt in potpourri , zakjes , oliën , balsems en bloemstukken . Kruiden zijn gemakkelijk te kweken en vereisen zeer weinig zo

Meer dan ooit