Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>

Hoe om te groeien Smeerwortel

Smeerwortel is een overblijvend kruid met harige bladeren en klokvormige bloemen . Het is een lid van de borage familie , en werd ooit gedacht aan reizigers aan hun reizen te beschermen . Smeerwortel kan worden gebruikt als een geneeskrachtig kruid , thee , groente , diervoeders en bodemverbeteraar . Het is gemakkelijk te kweken , verspreidt zich snel eenmaal vastgesteld en woont al vele jaren . Wat je nodig hebt
smeerwortel stekken
Troffel
compost of mest
Toon meer instructies
1

Clear onkruid uit de grond . De aarde te bewerken en verrijken met compost of kunstmest. Kopen van 2

Divide planten met meerdere kronen of graven deel van de wortel en plant. Transplantatie wortelstekken terwijl ze slapend in zowel de lente of herfst.
3

Plant smeerwortel in de volle zon tot halfschaduw gedurende het groeiseizoen . Plantenwortel stekken vóór september . Divisies of transplantaties kunnen worden geplant tot begin oktober . Om een zware oogst produceren, moet smeerwortel planten groeien voor de winter .
4

Sow planten op een diepte van 2-8 centimeter , afhankelijk van hoe zwaar de grond is . Plant diep in lichte grond . Schik planten in de rijen 3 meter uit elkaar . Niet planten smeerwortel dicht bij kleinere kruiden.
5

Verrijk de aarde regelmatig met compost of mest . Water als nodig tijdens droge periodes . Rototill tussen de planten om zich te ontdoen van onkruid.
6

Cut vertrekt regelmatig vanaf de basis. Dit stopt de bloei en laat de plant om meer energie te steken in het produceren van bladeren.

Hoe om te zorgen voor een Aloë Vera Plant

Aloë Vera planten zijn een must in elk huis . Hun geneeskrachtige eigenschappen zijn geweldig . Deze eenvoudige sappige vraagt ​​weinig verzorging en biedt prachtige voordelen . Het is gemakkelijk te verzorgen , zelfs voor de persoon die niet beschikt over een groene duim . U kunt Aloë Vera planten bij de meeste tuincentra en kwekerijen . Sommige supermarkten en lokale bloemenwinkels zelfs draag z

Meer dan ooit