Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Herb Garden >> Content

Hoe om te groeien Smeerwortel

Smeerwortel is een overblijvend kruid met harige bladeren en klokvormige bloemen . Het is een lid van de borage familie , en werd ooit gedacht aan reizigers aan hun reizen te beschermen . Smeerwortel kan worden gebruikt als een geneeskrachtig kruid , thee , groente , diervoeders en bodemverbeteraar . Het is gemakkelijk te kweken , verspreidt zich snel eenmaal vastgesteld en woont al vele jaren . Wat je nodig hebt
smeerwortel stekken
Troffel
compost of mest
Toon meer instructies
1

Clear onkruid uit de grond . De aarde te bewerken en verrijken met compost of kunstmest. Kopen van 2

Divide planten met meerdere kronen of graven deel van de wortel en plant. Transplantatie wortelstekken terwijl ze slapend in zowel de lente of herfst.
3

Plant smeerwortel in de volle zon tot halfschaduw gedurende het groeiseizoen . Plantenwortel stekken vóór september . Divisies of transplantaties kunnen worden geplant tot begin oktober . Om een zware oogst produceren, moet smeerwortel planten groeien voor de winter .
4

Sow planten op een diepte van 2-8 centimeter , afhankelijk van hoe zwaar de grond is . Plant diep in lichte grond . Schik planten in de rijen 3 meter uit elkaar . Niet planten smeerwortel dicht bij kleinere kruiden.
5

Verrijk de aarde regelmatig met compost of mest . Water als nodig tijdens droge periodes . Rototill tussen de planten om zich te ontdoen van onkruid.
6

Cut vertrekt regelmatig vanaf de basis. Dit stopt de bloei en laat de plant om meer energie te steken in het produceren van bladeren.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1002043585.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.