Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Herb Garden >> Content

Hoe te Kruiden voor Profit Grow

Als u genieten van tuinieren en al kruiden te kweken of geïnteresseerd bent in te doen , teelt en verkoop ze kan een lonende en winstgevende ervaring. Er is een toenemende vraag naar verse kruiden en de meeste mensen liever kopen rechtstreeks van de kweker . Het doen van marktonderzoek en het produceren van een aantrekkelijk product geeft je een competitief voordeel geven . Instructies
1

Onderzoek uw gebied om markten voor je kruiden te vinden. Supermarkten , groothandel producten distributeurs, restaurants , boerenmarkten en langs de weg staat zijn mogelijkheden . Benaderen deze bedrijven om uit te vinden wat voor soort kruiden ze geïnteresseerd in de aankoop kunnen zijn en welke hoeveelheden ze willen . Kopen van 2

Plan wat kruiden die u zal groeien en te verkopen . Ontdek welke kruiden zijn het meest populair zijn. Het verkopen van rassen die ongewoon en harder te groeien kan het verhogen van uw winst. Zoek uit wat de etnische groepen zijn in uw omgeving en wat kruiden die ze gebruiken in hun voedsel bereiden .
3

Informeer bij uw gemeente of provincie om te zien of u een speciale vergunning of bestemmingsplan nodig om te groeien , verkopen of kruiden te bereiden. Er zijn speciale vereisten voor gedroogde kruiden .

Budget 4 voor leveringen evenals promotionele artikelen , verpakkingen en andere items . Als u verkoopt aan winkels , erachter te komen wat hun wensen zijn en hoeveel het gaat kosten.
5

Plant je kruiden . Plant dubbel zoveel als je denkt dat je nodig hebt . Vind manieren om te groeien , verwerken en opslaan van uw kruiden zodat u produceren gezonde , mooie planten .
6

Verpak uw product op een aantrekkelijke manier . Bij de verkoop aan het publiek , regelen uw displays , zodat ze er overvloedig en aantrekkelijk . Gebruik een koeler of water te helpen houden ze vers . Voor de verkoop aan bedrijven , kijken naar bestaande producten voor het verpakken van ideeën en zien wat hun voorkeur is . Verpakking kan een clamshell , hersluitbaar zakje of gewoon gebundeld .
7

Aanbod prikkels en gratis artikelen . Denk aan het verpakken van de kruiden met gratis recepten . Je zou ook kookboeken en plantaardige producten zoals sachets , potpourri's en beauty producten te maken .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1002043583.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.