Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>

Hoe om te groeien Bush Basil

basilicum Bush is veel kleiner dan zijn zoete basilicum neef. Terwijl zoete basilicum kan groeien tot 2-3 voeten , struik basilicum bereikt slechts 6 tot 10 centimeter . Het is milder van smaak , maar wordt gebruikt in de keuken net als alle grotere broers . Basilicum Bush in de tuinbouw wereld bekend als " Ocymum minimum . " Gebruik deze stappen om bush basilicum groeien . Instructies
1

binnen of buiten Beslis over . Door zijn kleine formaat , struik basilicum kan gemakkelijk worden binnen gekweekt in potten . Het moet een goede potgrond en geen koude tocht . Een zonnig raam nodig is, met een aantal zonuren . Als het planten van buiten , de struik basilicum moet zonneschijn voor 3 tot 4 uur in warme gebieden of 6-8 uur in een koele omgeving .

Ontvang Pagina 2 klaar voor opplant . Als planten in een pot , gebruik een goede kwaliteit potgrond . Heb een pot die is te groot niet te gebruiken; gebruiken ongeveer een 6-9 -inch pot. Als buiten groeien , klaar de bodem door het opruimen van onkruid , het toevoegen van compost en grondig water geven een dag voor zaaien . Basilicum struik gedijt op rijke grond .
3

Plant de zaden. De grond moet warm zijn , tussen 75 en 90 graden F. Zaden moeten licht bestrooid en bedekt met niet meer dan een kwart inch van grond of compost . Druk voorzichtig de zaadjes gebied om de bodem contact voor kieming mogelijk te maken. Water de zaden lichtjes . Als een ander alternatief , kopen struik basilicum zaailingen op een kwekerij om de productie te versnellen .
4

Houd de grond vochtig . Na ongeveer een week , de kleine struik basilicum planten ontstaan. Dun de struik basilicum wanneer de planten hebben twee bladeren . Thin door te trekken tot de zwakste of misvormde planten. Hierdoor kan de andere planten meer ruimte om te groeien . Laat ongeveer 10 cm tussen struik basilicum planten.
5

bemesten en voeden de bush basilicum. Indien geplant in een pot , te voeden met een meststof bedoeld voor groente-en kruidentuin planten . Bemesten een klein bedrag per maand . Water ongeveer een keer per week of als de grond droog is . Niet over het water . Mulch In outdoor struik basilicum planten om onkruid weg te houden en het water binnen
6

Snoei de struik basilicum. Wanneer bloemknoppen te vormen , knijp ze uit. Knijpen is beter dan het snijden ; het bevordert de nieuwe groei . Als bloemen mogen bloeien en rijpen , zal de branche geen blad meer te produceren .
7

Harvest als nodig is. De struik basilicum bladeren zijn klein, zodat de oogst niet zo groot als zijn grotere neven zijn. Knijp de bladeren van de top van de plant en direct gebruiken . Gebruik in de Italiaanse , Griekse of Franse keuken .

Hoe om te groeien een kruidentuin Indoors

Je zegt dat je verlangen om verse kruiden binnen handbereik , maar thuis ( in ieder geval voor het moment) is een gardenless appartement? Wanhoop niet . Met een zonnige vensterbank en een schare van potten , kan je jezelf met kruiden , thee en potpourri bevestigingen hele jaar door geleverd . Wat je nodig hebt Fish Emulsions Bloempotten Herb Planten Planting Containers Potgrond Zand gaas Z

Meer dan ooit