Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Herb Garden >> Content

Hoe om te zorgen voor een Aloë Vera Plant

Aloë Vera planten zijn een must in elk huis . Hun geneeskrachtige eigenschappen zijn geweldig . Deze eenvoudige sappige vraagt ​​weinig verzorging en biedt prachtige voordelen . Het is gemakkelijk te verzorgen , zelfs voor de persoon die niet beschikt over een groene duim . U kunt Aloë Vera planten bij de meeste tuincentra en kwekerijen . Sommige supermarkten en lokale bloemenwinkels zelfs draag ze . Dit is een handige fabriek om te hebben voor zonnebrand , lichte brandwonden en een aantal huidirritaties te behandelen. Aloë Vera is gemakkelijk te vinden en makkelijk te maintain.Things je nodig hebt
Aloë Vera plant
Pot met afvoergat
Cactussen bodem
Kunstmest ( kleine container 10-40-10 ) op Twitter water
Licht
Toon meer instructies
1

Plant de Aloë Vera in in een bodem die gemakkelijk afvoeren . Zet het in een grondmengsel dat een grof zand of zelfs perliet bevat . Als u niet zeker weet wat de bodem te gebruiken, er is een gerede cactussen potgrond verkrijgbaar in zakken die werkt erg goed . Ze houden niet op meer dan gedrenkt en links in natte grond de hele tijd . Ze doen het erg goed in klei potten , binnen of buiten. Het leuke van de invoering van de plant in een pot is dat je gemakkelijk kunt verplaatsen rond . Kopen van 2

Laat de bodem uitdrogen grondig tussen gietbeurten . Als ze buiten in de zomer maanden kunnen zij een zwaardere beregend wanneer ze water ontvangen, maar de bodem moet nog uitdrogen tussen de gietbeurten .

Breng 3 de pot Aloë Vera plant binnenshuis wanneer de temperaturen laten vallen als je het buiten te houden . Ze zijn niet een winterharde plant. Hun lichaam is meestal water , zodat ze zullen bevriezen en sterven in een koud klimaat .
4

Bemesten de Aloë Vera plant een keer per jaar in het voorjaar . Gebruik een meststof die een 10-40-10 mix . Verdun de meststof , wanneer je het toepast . Het hoeft niet sterk te zijn .
5

Put in Aloë Vera planten in de buurt van een raam dat veel licht krijgt .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/herb-garden/1002043553.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.