Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>

Sage Herb Informatie

Sage , ook wel bekend als Salvia officinalis , is een aromatisch kruid gebruikt in de keuken en natuurlijke genezing . Oorspronkelijk afkomstig uit het Middellandse-Zeegebied , wordt salie nu de hele wereld gevonden . Vandaag , salie betekent " wijze persoon " en de naam Salvia betekent ' een goede gezondheid . " Verschijning
Salie is een kruid met een uitgestrekte tendens.

Sage , een bosrijke vaste plant bestaat uit langwerpige grijs - groene bladeren. De kleur van de bladeren is donkerder dan op de top eronder. Sage heeft een uitgestrekte gewoonte en kan oplopen tot 2 meter hoog . Tricolor salie heeft witte en paarse bladeren met een vleugje roze. Icterina salie heeft gouden en groene bladeren en Purpurascens heeft paarse bladeren .
Groeiende
Sage kan vóór bloei door snijden bladeren ongeveer 8 centimeter en laat ze droog worden geoogst.

Of u nu met behulp van zaden , stam stekken of kroon divisies , salie is kunnen groeien uit elk van deze . Bij het planten salie , moet u deze planten in een gebied dat veel zonlicht ontvangt en zorg ervoor dat de bodem goed gedraineerd . Zwaar , al te natte grond kan de wortels van de plant te rotten . Planten moeten minstens 15 centimeter van elkaar af staan ​​van elkaar .
Gebruikt
Sage kan worden gebruikt om kalkoenen spullen .

Salie kunnen worden gebruikt in levensmiddelen , zoals pluimvee vulling , of kruiden voor konijnen , varkens en vis . Vaak wordt salie gebruikt als thee door inweken de bladeren in heet water . Salie wordt ook gebruikt als een kruidenmiddel voor de menopauze en symptomen geassocieerd met de menstruatie . Salie olie is echter giftig en mag niet worden verbruikt .

Hoe te ontdoen van de Tuin van de Munt en Citroenmelisse

Krachtig en snel groeiende vaste planten , citroenmelisse ( Melissa officinalis ) en munt ( Mentha spp . ) Kan een uitdaging vormen voor de tuinman proberen om ze uit de tuin te verwijderen . Beide planten vermenigvuldigen snel uit zaden , hardlopers , en zelfs het kleinste stukje wortel. Het kan enkele groeiseizoenen duren om ze volledig uit te roeien , afhankelijk van de omstandigheden van de si

Meer dan ooit